Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οδηγίες, προβλήματα, υποδείγματα για οικονομοτεχνικές μελέτες
Συγγραφέας:   Σωτήρης Κ. Καρβούνης


Οδηγίες, προβλήματα, υποδείγματα για οικονομοτεχνικές μελέτες
Σ΄ αυτό το βιβλίο ο αναγνώστης μπορεί να βρει πλήθος πρακτικών απαντήσεων σε θέματα που άπτονται των οικονομοτεχνικών μελετών. Οι απαντήσεις παρουσιάζονται με τη μορφή οδηγιών για την εκπόνηση των μελετών, ως προβλήματα, ως μελέτες περιπτώσεων, ως υποδείγματα ολόκληρων κλαδικών μελετών, μελετών σκοπιμότητας και επιχειρηματικών σχεδίων.

Αυτά, με σκοπό να εμπλουτίσει ο αναγνώστης τις γνώσεις του και τις προσωπικές δεξιότητές του (ως φοιτητής ΑΕΙ ή σπουδαστής ΤΕΙ) ή να ενισχύσει τις ικανότητές του (ως νέος πτυχιούχος που ασχολείται ή θα ασχοληθεί επαγγελματικά με οικονομοτεχνικές μελέτες γενικά) ή να βελτιώσει τις αποδόσεις του στην εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων ή κλαδικών μελετών ή μελετών σκοπιμότητας ή μελετών επεκτάσεως (ως σύμβουλος μελετητής) ή να μεγεθύνει τη συνεισφορά του σε θέματα λήψεως αποφάσεων σχετικά με νέες επενδύσεις (ως υπάλληλος επιχειρήσεων και οργανισμών) κ.λπ.

Το βιβλίο δίνει περιγράμματα για βήμα προς βήμα, μεθοδική προσέγγιση εκπόνησης μελετών, προβλήματα που αποτελούν αυτά τα ίδια μικρές ή μεγαλύτερες μελέτες περιπτώσεων, καθώς και υποδείγματα κλαδικής μελέτης, μελέτης σκοπιμότητας και επιχειρηματικού σχεδίου. Έτσι προσφέρεται ένα χρησιμότατο εργαλείο, που είναι και μοναδικό στη χώρα μας και διεθνώς.

Μαζί με το βιβλίο "Μεθοδολογία, Τεχνικές και Θεωρία για Οικονομοτεχνικές Μελέτες" (Σωτ. Καρβούνης, Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης), αποτελούν ένα χρησιμότατο "πακέτο" για όσους ασχολούνται με οικονομοτεχνικές μελέτες είτε ως διδάσκοντες είτε ως διδασκόμενοι, είτε ως επαγγελματίες μελετητές ή ερευνητές.

24χ17 εκ., 484 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 330 (Οικονομία ), 658.401 2 (Επιχειρηματικό σχέδιο)
ISBN: 978-960-351-827-3
ISBN (10ψήφιο): 960-351-827-1
Βάρος: 1.008 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
49.49
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

44.54
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Σωτήρης Καρβούνης σπούδασε χημικός και είναι διδάκτωρ Διοικήσεως Επιχειρήσεων. Έχει εργασθεί για πολλά χρόνια σε μεγάλες ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις. Υπηρέτησε ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Σήμερα είναι καθηγητής στο Τμήμα Διοικήσεως Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, όπου διδάσκει Διαχείριση Τεχνολογίας και Καινοτομίας, Συστήματα Τεχνολογίας, Διαχείριση Περιβάλλοντος και Μεθοδολογία Οικονομοτεχνικών Μελετών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.