Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Τα δημόσια έργα στην κρίση των δικαστηρίων
(Νομολογία)

Τα δημόσια έργα στην κρίση των δικαστηρίων
Πριν επτά χρόνια, το 2003, ο συγγραφέας παρουσίασε εκατό σημαντικές αποφάσεις δικαστηρίων, που είχαν κρίνει θέματα σχετικά με τις διαδικασίες ανάθεσης και εκτέλεσης δημοσίων έργων. Ήταν ο πρώτος τόμος νομολογίας δημοσίων έργων "Τα δημόσια έργα στην κρίση των δικαστηρίων - Νομολογία 100".
Όπως και στον πρώτο τόμο της νομολογίας, έτσι και στον παρόντα δεύτερο, έχουν περιληφθεί τα πλήρη κείμενα των αποφάσεων, διότι η παράθεση αποσπάσματος της απόφασης μπορεί, σε κάποιες περιπτώσεις, να παρερμηνευθεί. Το πλήρες κείμενο της απόφασης, στο οποίο περιέχεται και το πραγματικό μέρος της υπόθεσης, παρέχει την πλήρη εικόνα της κρίσης του δικαστηρίου, αποτελεί ασφαλή οδηγό για ανάλογη εφαρμογή σε άλλες υποθέσεις και διευκολύνει τον μελετητή στην διατύπωση των δικών του απόψεων, συμπερασμάτων ή και κρίσεων. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε και πάλι στο αλφαβητικό ευρετήριο του βιβλίου, το οποίο "οδηγεί" τον ενδιαφερόμενο στις αποφάσεις που σχετίζονται με το θέμα που αντιμετωπίζει.

900 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 2
Ταξινόμιση DDC: 342 (Δημόσιο δίκαιο), 340.11 (Νομολογία)
ISBN: 978-960-15-2372-9
ISBN (10ψήφιο): 960-15-2372-3
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
101.43
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

96.36
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.