Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οργάνωση και σχεδίαση υπολογιστών
(Η διασύνδεση υλικού και λογισμικού)
Συγγραφείς:   John L. Hennessy, David A. Patterson,


Offer
Το βιβλίο οργάνωσης υπολογιστών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο έχει ενημερωθεί πλήρως (4η αμερικανική έκδοση) ώστε να εστιάζει πλέον στην επαναστατική αλλαγή που συμβαίνει σήμερα στη βιομηχανία: τη μετάβαση από τους μονοεπεξεργαστές στους πολυπύρηνους μικροεπεξεργαστές.

Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις του βιβλίου, ένας επεξεργαστής MIPS είναι ο πυρήνας που χρησιμοποιείται για την παρουσίαση των θεμελιωδών αρχών των τεχνολογιών του υλικού, της συμβολικής γλώσσας, της αριθμητικής υπολογιστών, της διοχέτευσης, των ιεραρχιών μνήμης, και της εισόδου/εξόδου. Συμπεριλαμβάνονται επίσης ενότητες για τις αρχιτεκτονικές ARM και x86.

Περιεχόμενα Β΄ τόμου: Παράρτημα Δ΄: Αντιστοίχιση του ελέγχου στο υλικό, Παράρτημα Ε΄: Μια έρευνα αρχιτεκτονικών RISC για επιτραπέζιους υπολογιστές, διακομιστές, και ενσωματωμένους υπολογιστές, Παράρτημα ΣΤ΄: Πρόσθετες ενότητες "Ιστορική προοπτική και πρόσθετες πηγές" κεφαλαίων Α΄ τόμου, Παράρτημα Ζ΄: Πρόσθετες ενότητες "Προχωρημένα θέματα" κεφαλαίων Α΄ τόμου, Γλωσσάρι, Λεξικό όρων, Ευρετήριο


Σημείωση: Η τιμή αφορά και τους 2 τόμους.

29χ21 εκ., 472 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 2 από 2
ISBN Set: 960-461-351-0
ISBN13 Set: 978-960-461-351-9
Ταξινόμιση DDC: 004 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές)
Άλλα πρόσωπα: Δημήτρης Γκιζόπουλος (Μεταφραστής) , Δημήτρης Γκιζόπουλος (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-461-353-3
ISBN (10ψήφιο): 960-461-353-7
Βάρος: 1.302 κιλά
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
175.83
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

131.87
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο John L. Hennessy είναι πρόεδρος του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, όπου είναι μέλος ΔΕΠ από το 1977 στα Τμήματα Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών. Είναι "Fellow" της ΙΕΕΕ και της ACM, μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Μηχανικών και "Fellow" της Αμερικανικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών. Βραβεύτηκε το 2001 με το βραβείο Eckert-Mauchly για τις συνεισφορές του στην τεχνολογία RISC, το 2001 με το βραβείο Seymour Cray Cumputer Engineering Award, και το 2000 μοιράστηκε το βραβείο John von Neumann με τον David Patterson. Η ερευνητική ομάδα του Hennessy ανέπτυξε πολλές τεχνικές βελτιστοποίησης οι οποίες χρησιμοποιούνται σήμερα σε εμπορικούς μεταγλωττιστές. Το 1981 ξεκίνησε με λίγους φοιτητές το ερευνητικό πρόγραμμα MIPS.

Ο David A. Patterson διδάσκει Αρχιτεκτονική Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο της Καλλιφόρνιας, Berkeley, από το 1977, και είναι κάτοχος της Έδρας Pardee στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών. Η διδασκαλία του τιμήθηκε από την ACM και το Πανεπιστήμιο της Καλλιφόρνιας. Το 2000 κέρδισε το μετάλλιο εκπαίδευσης "James H. Mulligan, Jr." της ΙΕΕΕ "για εμπνευσμένη διδασκαλία μέσω της ανάπτυξης δημιουργικών προγραμμάτων και μεθοδολογιών εκπαίδευσης, για σημαντικά βιβλία, και τον επιτυχημένο συνδυασμό εκπαίδευσης των ερευνητικών στόχων". Ο Patterson βραβεύτηκε το 1995 με το βραβρείο "ΙΕΕΕ Technical Achievement" για τη συνεισφορά του στους RISC και μοιράστηκε το 1999 το βραβείο "Reynold B. Jonson Information Storage Award" της ΙΕΕΕ για τις συνεισφορές του στην τεχνολογία RAID. Το 2000 μοιράστηκε το βραβείο John von Neumann με το Hennessy "για την δημιουργία μιας επανάστασης στην αρχιτεκτονική υπολογιστών" μέσω της εκμετάλλευσης, διάδοσης και εμπορικοποίησης αρχιτεκτονικών εφευρέσεων". Ο Patterson είναι μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Μηχανικών, και "Fellow" της ACM και της ΙΕΕΕ. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τομέας Επιστήμης Υπολογιστών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του Berkeley, του ACM SIG σε Αρχιτεκτονική Υπολογιστών, και της Computing Research Association.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.