Δαιμονικό πορτραίτο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Δαιμονικό πορτραίτο

Graham Masterton

22.11€ -10% 19.90€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789606732546

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Μυθιστόρημα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2010

  • Εκδότης

    Jemma Press

Το βιβλίο αυτό είναι ένας φόρος τιμής στον Όσκαρ Ουάιλντ και το έργο του Το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι. Πρόκειται για ένα δυνατό, γκροτέσκο και ζοφερό μυθιστόρημα που αφηγείται τη μακάβρια ιστορία μιας διεφθαρμένης και αδυσώπητης οικογένειας της υψηλής κοινωνίας, που μέσα από την τελετουργική μαγεία καταφέρνει να ζει στην αιωνιότητα. Πολυδιάστατο και με δεκάδες αναφορές στη ζωγραφική και τα ρεύματά της, αναμιγνύει ιδανικά το παραφυσικό με την τέχνη σε μια παλέτα σκοτεινών χρωμάτων που καθηλώνει τον αναγνώστη.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Παναγιώτης Κούστας

Παναγιώτης Κούστας (Μεταφραστής)

Ο Παναγιώτης Κούστας γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Εγκατέλειψε τις σπουδές του στα οικονομικά για να σπουδάσει -μάταια- θέατρο. Εργάστηκε σχεδόν παντού, προσπαθώντας σκληρά να μην αποκτήσει καμιά καριέρα. Έχει διατελέσει βοηθός υδραυλικού και ηλεκτρολόγου, σερβιτόρος και μπάρμαν, production assistant και φωτιστής συναυλιών, ρεπόρτερ και παραγωγός ραδιοφώνου, σεναριογράφος τηλεοπτικών σειρών και κόμικς, έκτακτος αρθρογράφος σε περιοδικά κι εφημερίδες, μεταφραστής κ.ά. Ζει στην Αθήνα με την Χέντβιγκ Καρακούδα. Δημοσίευσε το πρώτο του διήγημα το 1989 στο λογοτεχνικό περιοδικό "Πολιορκία" και το δεύτερο λίγο αργότερα στο ελληνικό Playboy. Επέστρεψε στην συγγραφή επιστημονικής φαντασίας το 2000 με το διήγημα "Ο ονειροφύλακας και τη Τζένη" που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "9" της "Ελευθεροτυπίας", με το οποίο συνεργάζεται ακόμα. Συμμετείχε στην ανθολογία "9 έλληνες συγγραφείς ΕΦ" (2004). Το διήγημά του "Ο Άθως έμφοβος στον ναό του ήχου" μεταφράστηκε στα αγγλικά και περιλαμβάνεται στην ανθολογία "SFWA European Hall of Fame" που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ το 2007. Το "Έξι δισεκατομμύρια τρόποι ζωής" είναι το πρώτο του βιβλίο, αλλά πιθανότατα όχι και το τελευταίο.

Δημήτρης Αρβανίτης (Επιμέλεια)


Graham Masterton

Graham Masterton (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε το 1946 στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, εργάσθηκε από τα δεκαεφτά του ως ρεπόρτερ, αργότερα έγινε συντάκτης στο "Penthouse" και άρχισε να γράφει λογοτεχνία τρόμου στα μέσα της δεκαετίας του ΄70. Ανάμεσα στα καλύτερα έργα του συμπεριλαμβάνονται τα: "Charnel House", "The Pariah", "Death Trance", "Black Angel", "Walkers", "The Sleepless" και "Flesh & Blood". Πολυγραφότατος και δημοφιλής τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, ο Masterton ταξιδεύει συχνά για να κάνει έρευνα για τα βιβλία του και έχει να επιδείξει σημαντική φιλανθρωπική δράση στον τομέα των κακοποιημένων παιδιών. Τα τελευταία χρόνια βιώνει ένα νέο κύμα καταξίωσης και επιτυχίας, επιστέγασμα του οποίου είναι η βράβευσή του από τη Βρετανική Εταιρεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού για την πολυετή προσφορά του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Πειραιάς
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
358
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση