Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εντατική αλληλεπίδραση
(Ένας πρακτικός οδηγός για άτομα με επικοινωνιακές διαταραχές)
Συγγραφείς:   Melanie Nind, Dave Hewett,


Εντατική αλληλεπίδραση
Η "Εντατική αλληλεπίδραση", όπως μεταφράσαμε το "Intensive Interaction" στην ελληνική γλώσσα, παρέχει χρήσιμες γνώσεις και πρακτικές τεχνικές για τη προώθηση και βελτίωση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων σε άτομα με επικοινωνιακές διαταραχές. Η ενασχόληση με το συγκεκριμένο αντικείμενο ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας υποστήριξης και εκπαίδευσης ειδικών σε θέματα επικοινωνίας και ειδικής αγωγής, της ανάγκης παροχής συγκεκριμένων κατευθύνσεων παρέμβασης σε ειδικούς και γονείς για άτομα με σοβαρές επικοινωνιακές διαταραχές και της ανάγκης κατανόησης των προ επικοινωνιακών δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για την προώθηση της επικοινωνίας.
Στο βιβλίο των M. Nind και D. Hewett, παρουσιάζονται με ιδιαίτερα πρακτικό και κατανοητό τρόπο οι αρχές ανάπτυξης της κοινωνικότητας και της επικοινωνίας σε τυπικά αναπτυσσόμενα παιδιά και αναδεικνύεται η σημασία της γνώσης της τυπικής ανάπτυξης στην εφαρμογή εκπαιδευτικών προγραμμάτων για άτομα με επικοινωνιακές διαταραχές.
Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένας χρήσιμος οδηγός για επαγγελματίες και γονείς που επιθυμούν να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές δεξιότητες ατόμων με αναπτυξιακές δυσκολίες.

24χ17 εκ., 148 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 371.9 (Ειδική αγωγή), 153.6 (Επικοινωνία (Ψυχολογία))
Άλλα πρόσωπα: Ιωάννης Βογινδρούκας (Επιμελητής) , Δήμητρα Μποζινάκη (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-6748-70-7
ISBN (10ψήφιο): 960-6748-70-7
Βάρος: 0.322 κιλά
Εκδότης: Ταξιδευτής
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
17.24
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

15.34
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.