Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Τα αρχεία της χαμένης γνώσης

Τα αρχεία της χαμένης γνώσης

[...] Έτσι λοιπόν σε αυτόν τον τόμο, μετά τα εισαγωγικά στοιχεία περί ψυχής, μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα από όσα αφορούν ή σχετίζονται άρρηκτα με την ψυχή. Πιο συγκεκριμένα σχετικά με την Προΰπαρξη της ψυχής, με τη Δημιουργία, με την Ουσία της, για τον ρόλο του Αιθέρος και του Πυρός, για την Έννοια και την Έδρα της ψυχής, καθώς επίσης τα πάντα που αφορούν στα Στοιχεία, στις Δυνάμεις, στις Ενέργειες και στην Ύλη. Ακόμη υπάρχει ειδικό κεφάλαιο που αναφέρεται στον Νου, όπως και στην Εξέλιξη, στη Φυσική, στους Νόμους και στην Ατομικότητα κάθε ψυχής. Επίσης το κεφάλαιο "Περί Γονιδίων" αναμένεται πως θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της σύγχρονης διανοήσεως, αφού μεταξύ άλλων γνωστών ίσως στην επιστήμη δεδομένων περιγράφονται πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα κανείς δεν τόλμησε να παραδεχτεί. Ο δε τόμος αυτός ολοκληρώνεται με τα κεφάλαια: Περί Παραψυχολογίας, όπου περιγράφονται τα διάφορα παραψυχολογικά φαινόμενα και ο ρόλος της ψυχής σε αυτά, περί Συνειδήσεως, περί Πόνου, περί Παθών και περί Ψυχαναλύσεως, όπου υπάρχουν πληροφορίες και στοιχεία που συμπληρώνουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς πριν περάσει στην ανάγνωση των επόμενων τόμων, που αφορούν κυρίως στην πορεία της ψυχής μετά από τον θάνατο του φυσικού φορέα της, που είναι το ανθρώπινο σώμα. Άλλωστε οποιαδήποτε γνώση είναι βιωματική, οι γνώσεις όμως του βιβλίου έχουν αποτελεσματικότητα... Παναγιώτης Α. ΤουλάτοςΣημείωση: τομ. 3. τεύχ. Α΄.

24χ17 εκ., 526 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Διάλογοι Πυρός
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 3 από 3
ISBN Set: 960-87585-8-0
ISBN13 Set: 978-960-87585-8-2
Ταξινόμιση DDC: 133 (Αποκρυφισμός), 233.5 (Ψυχή - Θρησκευτικές απόψεις)
ISBN: 978-960-87585-9-9
ISBN (10ψήφιο): 960-87585-9-9
Βάρος: 1.128 κιλά
Εκδότης: Πύρρα
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
42.60
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

37.91
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Τουλάτος, Παναγιώτης Α.
Γεννήθηκε το 1949 στην Πάτρα. Σε ηλικία τριών ετών μετέβη με την οικογένειά του στο Κονγκό της κεντρικής Αφρικής, όπου ετελείωσε το γαλλικό Λύκειο της Καθολικής ιεραποστολής. Εκεί συνάντησε για πρώτη φορά ανέκδοτα έργα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, παίρνοντας έτσι το έναυσμα της ατομικής του αποστολής με απώτερο σκοπό την πληροφόρηση και την αφύπνιση των Ελλήνων. Το 1967, κατά τη διάρκεια ενός εμφυλίου πολέμου, επέστρεψε στην Ελλάδα και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο σώμα της Αεροπορίας. Σε ηλικία 28 ετών αφιερώθηκε στη συλλογή ερευνητικού υλικού με πολύχρονα ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο και επαφές με ισχυρές πνευματικές προσωπικότητες. Αποτέλεσμα των αναζητήσεων και των ερευνών του είναι τα αρχεία της χαμένης και κρυμμένης γνώσης.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.