Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Κείμενα ελληνικού δημοσίου δικαίου
Συγγραφέας:   Αθανάσιος Γ. Ράικος


Κείμενα ελληνικού δημοσίου δικαίου
Η τρίτη έκδοση της παρούσας συλλογής κειμένων προσαρμόζει εαυτή στο ισχύον δίκαιο. Ειδικότερα, η νέα έκδοση περιλαμβάνει το ισχύον Σύνταγμα της Ελλάδας, όπως αναθεωρήθηκε από την Η΄ Αναθεωρητική Βουλή, τους νόμους για την εκτέλεση των διατάξεων του Συντάγματος που αναθεωρήθηκαν από την Ζ΄ Αναθεωρητική Βουλή, την τροποποίηση άλλων νόμων και ορισμένα νέα διεθνή κείμενα. Η έκδοση περιέχει και ορισμένους νέους Κώδικες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ο πρώτος Κώδικας της νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα.
Η νέα έκδοση περιλαμβάνει επίσης τις τροποποιήσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Δικαίου, που έγιναν με τη Συνθήκη της Νίκαιας του 2001 και οι οποίες ενδιαφέρουν του Ελληνικό Δημόσιο Δίκαιο. Αυτή δεν έλαβε υπόψη τη Συνθήκη της Λισσαβώνας του 2007, η οποία δεν τέθηκε ακόμη σε ισχύ εξαιτίας της μη κύρωσής της από ορισμένα κράτη-μέλη της Ένωσης.

1208 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 2 από 2
Ταξινόμιση DDC: 342 (Δημόσιο δίκαιο)
ISBN: 978-960-15-2349-1
ISBN (10ψήφιο): 960-15-2349-9
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
81.14
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

77.08
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.