Job Survival
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Job Survival

Οδηγός επιβίωσης για κάθε εργαζόμενο

Klaus Merg

Torsten Knodler

17.99€ -10% 16.19€

Ο κόσμος της εργασίας χαρακτηρίζεται από ακραία φαινόμενα. Πώς θα βρω τη σωστή ισορροπία; Πώς θα ξεφύγω από το φαύλο κύκλο της καθημερινότητας; Πως θα διαμορφώσω την (εργασιακή) ζωή μου; Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να αισθάνεστε ξανά ευχαρίστηση, ακόμα και αν γύρω σας σκάνε τεράστια κύματα. Τα σωσίβια βρίσκονται στη διάθεσή σας στα έντεκα κεφάλαια του βιβλίου. Αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο σας θα μάθετε τρόπους και τεχνάσματα για να μπορείτε να επιβιώνετε στον απέραντο ωκεανό της εργασίας.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Γιάννα Ανδριτσάκη (Μεταφραστής)


Klaus Merg

Klaus Merg (Συγγραφέας)

Ο Κλάους Μεργκ εκπαιδεύτηκε ως εκπαιδευτής στο "Dale Carnegie Training" στην Κολωνία και στο "Ινστιτούτο Δημιουργικής Μάθησης" στο Λίντλαρ, και παρέμεινε κατά διαστήματα για σπουδές στις Η.Π.Α. και στον Καναδά. Είναι βοηθός σε εργαστήριο φυσικής, πτυχιούχος παιδαγωγός, πτυχιούχος κοινωνικός παιδαγωγός, ελεύθερος επαγγελματίας, εκπαιδευτής προσωπικού και μάνατζμεντ καθώς και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας συμβούλων Merg & More Consultants. Μετά από την κατάρτισή του ως βοηθού σε εργαστήριο φυσικής στην Bayer του Λεβερκούζεν, έκανε σπουδές στη θεολογία. Παράλληλα με αυτά, έκανε σπουδές στην κοινωνική παιδαγωγική στο Μένχενγκλάντμπαχ και πτυχιακές σπουδές στην παιδαγωγική στην Κολωνία, το Ζίγκεν και το Ντόρτμουντ με κατεύθυνση την κατάρτιση ενηλίκων. Ο Κλάους Μεργκ δραστηριοποιείται από το 1995 ως ελεύθερος επαγγελματίας, εκπαιδευτής προσωπικού και μάνατζμεντ. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του βρίσκονται: η εκπαίδευση στο διοικείν, το μάνατζμεντ του εαυτού μας, η ανάπτυξη της προσωπικότητας, η ρητορική, η καθοδήγηση στελεχών σε ηγετικές θέσεις. Συμμετέχει διεθνώς ως σύμβουλος σε διάφορες παρουσιάσεις και σεμινάρια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Torsten Knodler

Torsten Knodler (Συγγραφέας)

Ο Δρ. Τόρστεν Κνέντλερ συσσώρευσε εμπειρία στο μάνατζμεντ ως υπεύθυνος συντάκτης οικονομικών θεμάτων για την επιστημονική σελίδα της βερολινέζικης έκδοσης της εφημερίδας Die Welt και ως στέλεχος εταιρικής επικοινωνίας για επτά χρόνια της ασφαλιστικής εταιρείας Αllianz Α.Ε. στο Μόναχο. Εδώ και μερικά χρόνια έχει αναλάβει να διδάσκει πρακτική δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Άουγκσμπουργκ. Ο κάτοχος διδακτορικού πτυχιούχος οικονομολόγος έχει ήδη συντάξει ένα λεξικό χρηματιστηρίου, έχει γράψει ένα βιβλίο για τη σχέση δημόσιων σχέσεων και οικονομικής δημοσιογραφίας και έχει συμμετάσχει στη συγγραφή ενός βιβλίου σχετικά με την κρίση των δημόσιων σχέσεων. Για την επίτευξη ισορροπίας εργασίας και προσωπικής ζωής του κάνει χορό και τραγούδι μαζί με τη γυναίκα του, αθλείται με μέτρο, ασχολείται με την κηπουρική και -ποιος θα το φανταζόταν- με το διάβασμα και το γράψιμο επιστολών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
268
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.692 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση