Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Κυκλοφορώ και τραγουδώ
Συγγραφέας:   Γιώργος Λαπαδάκης


Κυκλοφορώ και τραγουδώ
Το βιβλίο αυτό μαζί με το συνοδευτικό CD περιλαμβάνει 13 καινούρια τραγούδια για παιδιά αλλά και για μεγάλους. Στο πρώτο μέρος του βιβλίου υπάρχουν τα λόγια με τις ζωγραφιές από τα τραγούδια του CD. Στο δεύτερο μέρος θα βρείτε παιδαγωγικές δραστηριότητες που απευθύνονται αφ΄ ενός στα παιδιά -που είναι άλλωστε και οι βασικοί αποδέκτες- αφ΄ ετέρου στους γονείς και εκπαιδευτικούς που θα βοηθήσουν στην διεκπεραίωσή τους.

Ακροστιχίδες, κολλάζ, παζλ, μικρά αινίγματα, αντιστοιχίσεις και ασκήσεις μέσα από το καλλιτεχνικό πρίσμα της ζωγραφικής και της μουσικής στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών πάνω σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, οδικής συμπεριφοράς και οικολογικής συνείδησης.

Τα τραγούδια λειτουργούν και ως αυτοτελείς ιστορίες, οι οποίες από μόνες τους μπορούν να δραματοποιηθούν από τα παιδιά στα σχολεία μας αλλά και από ομάδες θεατρικού παιχνιδιού. Μπορούν επίσης να φανούν χρήσιμα σε εκπαιδευτικούς θεατρικής αγωγής και χορού ή σε μουσικούς που θα ήθελαν να τα διδάξουν σε συνδυασμό επίσης με τη μιμική τους έκφραση.

Στα περισσότερα κομμάτια ακούγονται οι φωνές των παιδιών που ζωντάνεψαν όλη την ατμόσφαιρα των τραγουδιών.

Έντεκα οργανικές εκτελέσεις ολοκληρώνουν το περιεχόμενο του CD. Τα τραγούδια προορίζονται, πέρα από την απλή ακρόασή τους, για τη χρήση τους σε σχολικές εκδηλώσεις και θεατρικές δραστηριότητες. Μέσα από την μουσική και την ζωγραφική αλλά και μέσα από τις άλλες δραστηριότητες αυτού του πονήματος τα παιδιά ψυχαγωγούνται, χαίρονται και βιώνουν την μάθησης με έναν άλλο τρόπο, πιο δημιουργικό.

24χ16 εκ., 64 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Μουσικά Παραμύθια
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 889.91 (Παιδικά τραγούδια), 782.420 83 (Τραγούδια - Βιβλία για παιδιά), 889.91 (Παιδικά βιβλία, Ελληνικά)
Άλλα πρόσωπα: Γιώργος Λαπαδάκης (Εικονογράφος)
ISBN: 978-960-88997-2-8
ISBN (10ψήφιο): 960-88997-2-9
Βάρος: 0.249 κιλά
Εκδότης: Όνειρα
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
15.97
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

14.21
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.