Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εισαγωγή στα ηλεκτρονικά ισχύος
(Ανάλυση, σχεδίαση και εφαρμογές των ηλεκτρονικών μετατροπέων ισχύος)

Εισαγωγή στα ηλεκτρονικά ισχύος
Από την πρώτη κυκλοφορία της το 1989, κάθε νέα έκδοση αυτού του βιβλίου προσπαθεί να παρουσιάσει μία λογικά συνδεδεμένη παρουσίαση των βασικών εννοιών των ηλεκτρονικών ισχύος, για εφαρμογές και σχεδίαση σε μία περιοχή ισχύος όπου υπάρχει ζήτηση για μηχανικούς ηλεκτρονικών ισχύος στο χώρο της βιομηχανίας.

Το κείμενο εξετάζει τις βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, όπως και πρακτικά θέματα της σχεδίασης των ηλεκτρονικών μετατροπέων ισχύος, όπως είναι τα κυκλώματα εξωτερικής προστασίας, τα κυκλώματα οδήγησης, τα τυπωμένα κυκλώματα, και η απαγωγή θερμότητα.
Για περαιτέρω πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.wiley.com/college/mohan

25χ18 εκ., 896 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 537.5 (Ηλεκτρονική), 621.381 5 (Ηλεκτρονικά κυκλώματα)
Άλλα πρόσωπα: Νίκος Ι., καθηγητής ηλ. κυκλωμάτων Μάργαρης (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-418-250-3
ISBN (10ψήφιο): 960-418-250-1
Βάρος: 1.663 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
52.74
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

47.47
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Ned Mohan είναι καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Minnesota, όπου κατέχει την Έδρα του Oscar Α. Schott των Ηλεκτρονικών Ισχύος. Έχει εργαστεί σε αρκετά ερευνητικά προγράμματα ηλεκτρονικών ισχύος, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν από τη βιομηχανία και τη βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένου και του Electric Power Research Institute. Έχει μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην περιοχή των ηλεκτρονικών ισχύος.

O William Ρ. Robbins είναι καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Minnesota. Πριν συμβληθεί με το Πανεπιστήμιο της Minnesota, εργάστηκε ως ερευνητής μηχανικός στην Boeing Company. Έχει διδάξει πολλά μαθήματα ηλεκτρονικής και κατασκευής ημιαγωγικών στοιχείων. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στους υπέρηχους και τις μικρομηχανολογικές διατάξεις. Έχει δημοσιεύσει πολλές εργασίες σ΄ αυτήν την επιστημονική περιοχή.

Ο Tore Μ. Undeland είναι καθηγητής των Ηλεκτρονικών Ισχύος στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Norvwegian Institute of Thechnology και επιστημονικός σύμβουλος του Norvwegian Electric Power Research Institute of Electricity Supply. Ακόμη, υπήρξε επισκέπτης scientific worker (επιστημονικός εργάτης) στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μετατροπέων Ισχύος της ΑSΕΑ στο Vaasteras της Σουηδίας και της Siemens στο Trondheim της Νορβηγίας. Επιπλέον, υπήρξε επισκέπτης καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Minnesota. Εργάστηκε σε πολλά βιομηχανικά ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα στην περιοχή των ηλεκτρονικών ισχύος και έχει δημοσιεύσει πολλές εργασίες.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.