Καραμέλες βουτύρου
zoom in

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βαγγέλης Ιντζίδης (Συγγραφέας)

Ο Βαγγέλης Ιντζίδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε παιδαγωγικά, γλωσσολογία και θεωρία της λογοτεχνίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βαγγέλης Γαροφάλλου

Βαγγέλης Γαροφάλλου (Συγγραφέας)

Ο Βαγγέλης Γαροφάλλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Έχουν εκδοθεί τα βιβλία του: η συλλογή διηγημάτων "Πρωινά ξυπνήματα" (Πολύτροπον, 2008), το μυθιστόρημα "Η βασίλισσα του βυθού" (Νόβολι, 2009), η συλλογή διηγημάτων "Αγριάλιτι" (Πολύτροπον, 2014) και το μυθιστόρημα "Τα λουτρά της κόμισσας" (Μικρές Εκδόσεις, 2017).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Θανάσης Αθανασόπουλος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τάκης Σιμωτάς (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σοφία Μυλωνά (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χάρης Ρώμας

Χάρης Ρώμας (Συγγραφέας)

Ο Χάρης Ρώμας γεννήθηκε στον Πειραιά. Έζησε στην Αθήνα. Σχολείο πήγε στον "Μοραΐτη". Τελείωσε την Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ παράλληλα με τη σχολή της Ιατρικής έκανε σχολή θεάτρου στη δραματική σχολή "Πέλλου Κατσέλη". Μαθητής της σχολής ακόμα, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην "Πορνογραφία" του μεγάλου Μάνου Χατζιδάκι και κορυφαίο του χορού στον "Αίαντα" του Σοφοκλή με το Εθνικό Θέατρο. Έκτοτε παίζει συνεχώς στο θέατρο, κυρίως κωμικούς ρόλους, αλλά "σταθμούς" θεωρεί τους δύο δραματικούς ρόλους που έπαιξε στην 20χρονη καριέρα του: τον Michael στο "Παιχνίδι αγοριών" του Mort Croley (για τον οποίο τιμήθηκε με το βραβείο ερμηνείας) και τον Jant στη "Γαμήλια δεξίωση". Ακόμα τον Cher Andrea στη "Δωδέκατη νύχτα" του Σαίξπηρ και στο "Αρσενικό και παλιά Δαντέλα". Έχει γράψει το σενάριο της κινηματογραφικής ταινίας "Ροζ ολοταχώς" του Δημήτρη Γιανουτζάκη. Έπαιξε στην ταινία "Γλυκεία συμμορία" του Νικολαϊδη και έγραψε μαζί με την Άννα Χατζησοφιά το σενάριο της ταινίας "Γυναίκες δηλητήριο" του Νίκου Ζερβού. Στην τηλεόραση παίζει 17χρόνια ανελλιπώς. Τα περισσότερα σενάρια έχει γράψει μαζί με την Άννα Χατζησοφιά με την οποία έχει μια σχέση αδελφική. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του είναι οι "Μεν και οι Δεν", "Ο κακός Βεζίρης", "Κωνσταντίνου και Ελένης", το "Λίφτινγκ" και το "Καφέ της Χαράς". Έχει σκηνοθετήσει μαζί με την Κέλλυ Σταμουλάκη τα έργα της για παιδιά "Ως την άκρη του ονείρου" και "Το Μυστικό της Θαλασσοχώρας", θέατρο Περοκέ. Επίσης διασκεύασαν μαζί τη "Δωδέκατη Νύχτα", θέατρο Αμιράλ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μανώλης Πολυχρονίδης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ειρήνη Δέδε (Συγγραφέας)

Η Ειρήνη Δέδε γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε την τέχνη της αγιογραφίας, την οποία ασκεί με αφοσίωση και πίστη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δημήτρης Κοτάκος (Συγγραφέας)

Ο Δημήτρης Κοτάκος γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1971 στη Σαουδική Αραβία. Την Ελλάδα τη γνώρισε σιγά σιγά τα καλοκαίρια. Άρχισε να γράφει πριν κλείσει τα τριάντα. Σήμερα εργάζεται ως μουσικός επιμελητής προγράμματος σε ραδιοφωνικό σταθμό και ως μουσικός συντάκτης σε μουσικό ιστότοπο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τάσος Ποταμιάνος (Συγγραφέας)

Ο Τάσος Ποταμιάνος σπούδασε νομικά και ασχολήθηκε με τη μουσική, το τραγούδι και τη λογοτεχνία. Στη δισκογραφία έχει παρουσιάσει τις δουλειές του: "Ονειροκλέφτης" (MBI), "Καρδιά μου τα είδες όλα" (Lyra), "Επειδή είσαι εσύ" (Μουσικό Ταχυδρομείο), και προσεχώς "Τα λιμάνια της ψυχής". Διηγήματά του έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μιχάλης Ρίζος (Συγγραφέας)

Ο Μιχάλης Ρίζος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε οικονομικά, marketing, μουσική και ηχοληψία και έκανε μεταπτυχιακά στο Λονδίνο (Music Business Management). Εργάστηκε στις δισκογραφικές εταιρείες Warner, Λύρα και mpGreek (ψηφιακές μουσικές υπηρεσίες) και στο IEK Ακμή, ως καθηγητής μουσικής παραγωγής. Από τον Ιούνιο του 2008 εργάζεται στο τηλεοπτικό κανάλι MTV και ως dj στο "Black Duck".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τασούλα Θωμαΐδου (Συγγραφέας)

Η Τασούλα Θωμαΐδου είναι στιχουργός. Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και ασχολήθηκε από μικρή με τη μουσική, τον στίχο και την ποίηση. Σπούδασε γαλλική φιλολογία στην Αθήνα και κλασική κιθάρα στο Εθνικό και Κεντρικό Ωδείο. Ως στιχουργός συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές και πολλά τραγούδια της έγιναν επιτυχίες. Τα καλοκαίρια ζει στη Μυτιλήνη και το χειμώνα στην Αθήνα, μεταξύ Ν. Σμύρνης και ιστορικού κέντρου της πόλης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αναστασία Ρέβη (Συγγραφέας)

Η Αναστασία Ρέβη είναι σκηνοθέτις και ζει τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στο Λονδίνο. Σπούδασε αγγλική φιλολογία στο ΑΠΘ και αποφοίτησε με άριστα από τη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ, συνεχίζοντας τις θεατρικές της σπουδές στο Λονδίνο. Ως σκηνοθέτις, κάνει παραστάσεις στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ισμήνη Χλιόβα - Μπιτζάνη (Συγγραφέας)

Η Ισμήνη Χλιόβα - Μπιτζάνη γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα. Είναι βοηθός σκηνοθέτη και παραγωγός. Ασχολείται επίσης με το script reading, τις μεταφράσεις από τα αγγλικά και το γράψιμο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Θέμελης Ρίζος (Συγγραφέας)

Ο Θέμελης Ρίζος σπούδασε διεθνείς σχέσεις, θεωρία συγκρούσεων και δημοσιογραφία. Από το 2006 εργάζεται ως δημοσιογράφος σε ντοκιμαντέρ, ερευνητικές και ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ (ΝΕΤ, Πρίσμα+). Τραγουδάει και παίζει κιθάρα στο rock ΄n roll σχήμα ΄Picos Apicos & The Pina Coladas΄ και είναι dj στο BlackDuck.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μελίνα Φώφη (Συγγραφέας)

Η Μελίνα Φώφη είναι παραμυθού και ζωγράφος.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
131
Διαστάσεις:
16x11
Βάρος:
0.131 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση