Kick-Ass: Ένας διαφορετικός ήρωας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Kick-Ass: Ένας διαφορετικός ήρωας

Mark Millar

Ένας απόλυτα καθημερινός νεαρός αποφασίζει να κάνει πράξη το όνειρό του και να αναλάβει το ρόλο του προστάτη των αδύναμων και των κατατρεγμένων. Σύντομα όμως θα κληθεί να αντιμετωπίσει απίστευτα επικίνδυνες καταστάσεις και θα ανακαλύψει ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά - πόσο μάλλον όταν κάποιοι άλλοι αυτόκλητοι υπέρμαχοι της αλήθειας και της δικαιοσύνης θα βρεθούν στο δρόμο του ήρωά μας στην προσπάθειά του να επιβάλει το νόμο, να κερδίσει τη δόξα και να κατακτήσει το κορίτσι των ονείρων του...

Καταιγιστική πλοκή, δράση που κόβει την ανάσα και συνεχείς ανατροπές δίνουν τον τόνο στο πρωτότυπο έργο του διάσημου συγγραφέα Mark Millar, δημιουργού του "Civil War" και του "Wanted". Το "Kick-Ass" έγινε δεκτό με διθυραμβικές κριτικές και πήρε το δρόμο του για τη μεγάλη οθόνη, σε μια κινηματογραφική παραγωγή που υπόσχεται να αλλάξει όλα όσα ξέραμε για το θαυμαστό κόσμο των υπερηρώων.

Σάββας Αργυρού (Μεταφραστής)


Mark Millar

Mark Millar (Συγγραφέας)

O Mark Millar γεννήθηκε στη Σκωτία, κοντά στη Γλασκώβη, το 1969. Έκανε το ντεμπούτο στο χώρο των κόμιξ το 1990 με το "Saviour" για την "Trident Comics". Τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1990, ο Millar δούλεψε στο διάσημο "2000 ΑD", μέχρι που το συγγραφικό του ταλέντο τράβηξε την προσοχή της "DC Comics". Εκεί έγραψε το σενάριο για το "Swamp Thing", αλλά γνώρισε την επιτυχία και την αναγνώριση το 2000, με τη σειρά "Τhe Authority" και με το mini-series "Superman: Red Son". Τότε ο Μillar μεταπήδησε στη "Marvel" για να δουλέψει στις καινούργιες σειρές "Ultimates" και "Ultimate X-Men", που σηματοδότησαν και τη γέννηση του "Ultimate Universe". Ο Millar είναι πλέον ένας από τους βασικότερους σεναριογράφους της "Marvel" και είναι υπεύθυνος για πολλές επιτυχημένες σειρές, όπως το "Marvel Knights Spider-Man", "Wolverine" (με εικονογράφο τον John Romita Jr.) και "Ultimate Fantastic Four". Η πιο πρόσφατη επιτυχία του και η πιο σημαντική δουλειά του είναι το "Civil War", που τάραξε τα θεμέλια ολόκληρου του σύμπαντος της "Marvel".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

John Jr. Romita (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
192
Διαστάσεις:
26x17
Βάρος:
0.543 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση