Κρυφτό
zoom in

"Όπως και στην περίπτωση της "Νεκρής Σαιζόν", έτσι κι εδώ η δράση είναι υπερβολικά βίαιη και σοκάρει, αλλά εδώ το ζήτημα, όπως κι εκεί, δεν είναι η φρίκη, αλλά η διάθεση των ανθρώπων που πρέπει να την αντιμετωπίσουν. Και εδώ ο Κέτσαμ γράφει με λιτότητα και σφρίγος, σε προτάσεις που σφίγγουν σαν συρμάτινες αγχόνες. Όποιος απολαμβάνει την ανόθευτη, σκληρή φρίκη θα εκτιμήσει και αυτό το μυθιστόρημα".
Publishers Weekly

"Το "Κρυφτό" είναι ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα που αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι ο Τζακ Κέτσαμ είναι ένας από τους καλύτερους και συνεπέστερους εκπροσώπους της σύγχρονης λογοτεχνίας τρόμου στις ΗΠΑ... το μυθιστόρημα τα έχει όλα -σαφή σκηνικά, αληθοφανείς χαρακτήρες, ενδιαφέρουσες εξελίξεις και μια παρατεταμένη κορύφωση που δεν προκαλεί μόνο φόβο και σασπένς, αλλά χαρακτηρίζεται από εξαιρετική φαντασία και μια παράξενη δριμύτητα... Το "Κρυφτό" είναι από τα βιβλία που διαβάζονται μονορούφι, και ένας ακόμα θρίαμβος για έναν από τους καλύτερους και ικανότερους λειτουργούς του τρόμου".
Bentley Little, Hellnotes

"Ο εφιαλτικός τρόπος με τον οποίο ο Κέτσαμ βλέπει τον κόσμο μπορεί να σας σοκάρει, μπορεί ακόμα και να σας απωθήσει, αλλά δεν είναι δυνατόν να τον αγνοήσετε ή να τον ξεχάσετε".
Stephen King

Νίκος Ρούσσος (Μεταφραστής)


Ιωάννης Γ. Πλεξίδας

Ιωάννης Γ. Πλεξίδας (Υπεύθυνος Σειράς)

Ο Ιωάννης Πλεξίδας γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1972. Πραγματοποίησε σπουδές Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Θεολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Είναι κάτοχος ενός μεταπτυχιακού διπλώματος στη Φιλοσοφία, κάτοχος ενός διδακτορικού διπλώματος στη Φιλοσοφική Ανθρωπολογία (Φιλοσοφική Σχολή) και ενός δεύτερου διδακτορικού διπλώματος στη Βυζαντινή Φιλοσοφία (Θεολογική Σχολή). Στα κύρια ερευνητικά του ενδιαφέροντα ανήκουν η βυζαντινή φιλοσοφία, η φιλοσοφική και χριστιανική ανθρωπολογία, η φιλοσοφική ερμηνευτική, η φαινομενολογία και η εγκληματολογία. Μελέτες του στην ελληνική γλώσσα είναι οι εξής: "Πρόσωπο και φύση: Προβληματισμοί γύρω από την έννοια του προσώπου στη σκέψη του Ιωάννη Δαμασκηνού", εκ. Νησίδες, Θεσσαλονίκη 2001, "Ο άνθρωπος ενώπιον του θανάτου", εκδ. Αρμός, 2006, "Η μετασκευή του ανθρώπου", εκδ. Πρότυπες Θεσσαλικές Εκδόσεις, 2007, "Η ανθρωπολογία του κακού. Μία ανάγνωση του Γρηγορίου Νύσσης", εκδ. λογείον, 2013, "Άνθρωπος και Θάνατος", εκδ. λογείον, 2015, "Γρηγόριος Νύσσης. Λόγοι για τον θάνατο και το πένθος", εκδ. Ζήτρος, Θεσσαλονίκη 2004, "Λόγοι χριστιανών και εθνικών", εκδ. Ζήτρος, Θεσσαλονίκη 2004, "Νεμέσιος Εμέσης. Περί φύσεως ανθρώπου", εκδ. Ζήτρος, Θεσσαλονίκη 2006, "Νικήτας Στηθάτος. Περί Ψυχής", εκδ. Ζήτρος, 2006, "Φώτιος, Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως. Ο ηγεμών", εκδ. Αρμός, 2007.

Jack Ketchum

Jack Ketchum (Συγγραφέας)

Ο Jack Ketchum (1946-2018) προτού αποφασίσει να ασχοληθεί με την συγγραφή έκανε διάφορες δουλειές όπως μάγειρας, πωλητής ξυλείας, καθηγητής γυμνασίου, ηθοποιός-τραγουδιστής, σκουπιδιάρης, ενώ εργάστηκε και σε πρακτορείο καλλιτεχνικών δικαιωμάτων. Εγκατέλειψε την τελευταία δουλειά θεωρώντας ότι μια και μπορούσε να προωθεί τις δουλειές άλλων, θα μπορούσε να κάνει το ίδιο και με τις δικές του. Ευτυχώς, αποδείχτηκε πως είχε δίκιο, με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρείται ένας από τους καλύτερους στο είδος του. Έχει εκδόσει αρκετά βιβλία, όπως τα "Off Season", "Hide and Seek", "Cover", "She Wakes", "The Girl Next Door", "Joyride", "Only Child".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Τρίκαλα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
204
Διαστάσεις:
20x13
Βάρος:
0.28 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση