Οι καρδιοκλέφτρες: Ραγισμένες καρδιές
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οι καρδιοκλέφτρες: Ραγισμένες καρδιές

Pamela Wells

Τρεις χωρισμοί. Το αγόρι της Σίντνεϊ τα χαλάει μαζί της χωρίς καμία εξήγηση. Η Ρέιβεν παίζει σε διπλό ταμπλό μέχρι που και οι δύο υποψήφιοι την παρατάνε στα κρύα του λουτρού. Το σχεδόν-αγόρι της Κέλι έχει σχέδια για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Αλλά, δυστυχώς, όχι μαζί της. Τέσσερις φίλες. Η Αλέξια δεν έχει νιώσει ποτέ ερωτική απογοήτευση γιατί ποτέ δεν είχε σοβαρή σχέση. Έτσι, όταν οι τρεις κολλητές της χωρίζουν, η Αλέξια τους συμπαραστέκεται - αν και ίσως να χαίρεται και λιγάκι μέσα της. Έχει και πάλι τις φίλες της. Και πρέπει να τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τον πόνο του χωρισμού. Είκοσι οκτώ κανόνες. Η λύση είναι απλή: πρέπει να ακολουθήσουν μερικούς κανόνες. Στην αρχή όλα πάνε καλά. Κοιμούνται η μία στο σπίτι της άλλης, βγαίνουν και διασκεδάζουν, σνομπάρουν τους πρώην. Αλλά οι κανόνες γίνονται για να σπάνε. Και τα κορίτσια είναι έτοιμα να ραγίσουν τις καρδιές των αγοριών. Ειδικά η Αλέξια... Μια σύγχρονη ιστορία για φιλίες, χωρισμούς και χτυποκάρδια... στα θρανία.

Αναστασία Δεληγιάννη

Αναστασία Δεληγιάννη (Μεταφραστής)

Η Αναστασία Δεληγιάννη γεννήθηκε το 1970 στο Δελβινάκι Πωγωνίου, στην Ήπειρο, από τα δεκάξι της χρόνια έζησε στην Αθήνα και πλέον κατοικεί στη Λευκάδα. Εργάζεται ως μεταφράστρια λογοτεχνίας, έχοντας τελειώσει το Μεταφραστικό Τμήμα του Βρετανικού Συμβουλίου, κι αφηγείται παραμύθια.

Pamela Wells

Pamela Wells (Συγγραφέας)

Η Πάμελα Ουέλς σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο Clark Atlanta και έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην ψυχολογία και την εκπαίδευση. Εργάστηκε για χρόνια ως δημοσιογράφος στο Μέριλαντ και στην Καλιφόρνια. Σήμερα ζει στη Βοστόνη και ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη δημιουργική γραφή. Το μυθιστόρημα "Ραγισμένες καρδιές" πρόκειται να γυριστεί κινηματογραφική ταινία από τη United Artists.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
345
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.531 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση