Να μην ξεχάσω να ξυπνήσω
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Να μην ξεχάσω να ξυπνήσω

Μυθιστόρημα

Γεώργιος Ε. Τζιτζικάκης

Ξέχνα ότι ήξερες ως τώρα!

Σβήσε από μέσα σου το καθιερωμένο πρότυπο γυναίκας που γνώριζες.

Η σημερινή γυναίκα είναι ανεξάρτητη και όταν λέω ανεξάρτητη, δεν εννοώ μόνο πως ζει και εργάζεται μόνη της, αλλά πως λειτουργεί σε πολλά σημεία της ζωής της τόσο ανδρικά όσο κι εμείς!

Κι εμείς οι άνδρες τι κάνουμε; Τίποτα!

Από χρόνια οι άνδρες κάνουν ακόμη το ίδιο. Θεωρίες και επίδειξη του ανδρισμού τους! Δεν έχουμε εξελιχθεί σταλιά! Ακόμη ψάχνουμε τη γρήγορη και δίχως δεσμεύσεις σαρκική απόλαυση!

Και ναι! Αφού θες να τ` ακούσεις κι αυτό, εγώ τις βγάζω το καπέλο! Ήταν, είναι και θα παραμείνουν πιο έξυπνες από εμάς!

Κατάφεραν, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, ακόμη και την πονηριά τους να τη μετατρέψουν σε πανίσχυρο όπλο τους.
Σήμερα φίλε μου, δεν είναι πια τόσο σημαντικό το ότι φορούν παντελόνια, ακριβώς όπως κι εμείς, αλλά το ότι κι εκείνες κατάφεραν πια να έχουν τον ανάλογο ανδρισμό μέσα απ` αυτά!

Ανθρώπινες σχέσεις, αντρικές φιλίες, συγκρούσεις, προδομένοι έρωτες κ.ά. παρελαύνουν στο μυθιστόρημα «Να μην ξεχάσω να ξυπνήσω» του Γεώργιου Ελ. Τζιτζικάκη. Στις σελίδες του ο αναγνώστης θ` αντιληφθεί ότι όσο πολύπλοκη είναι η ζωή, άλλο τόσο είναι απλή.

Γεώργιος Ε. Τζιτζικάκης

Γεώργιος Ε. Τζιτζικάκης (Συγγραφέας)

Ο Γεώργιος Ελ. Τζιτζικάκης γεννήθηκε το 1981, ζει στην Αθήνα και κατάγεται από τα Χανιά. Εργάζεται στον τομέα της Καλλιτεχνικής Βιβλιοδεσίας, έχει σπουδάσει Διοίκηση Αθλητικών Επιχειρήσεων και Δημόσιες Σχέσεις, και από το 2008 κατέχει τον τίτλο του Reiki Therapist Of Usui System of Natural Healing. Αρθρογραφεί για θέματα που αφορούν στη λογοτεχνία, τη μουσική και το θέατρο και επί σειρά ετών έχει ασχοληθεί με την παραγωγή μουσικών εκπομπών στο ραδιόφωνο. Η ενασχόλησή του με τη συγγραφή ξεκινά από τα εφηβικά του χρόνια, όταν στα δεκαεπτά του κερδίζει βραβείο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών για το διήγημά του "Ο Ζητιάνος". Τα μυθιστορήματα "Τ΄ αηδονιού το δάκρυ" (Ωκεανίδα, 2015) και "Ένα δράμι δύναμης" (Ωκεανίδα, 2016) ψηφίστηκαν από τους αναγνώστες στα αντίστοιχα Βραβεία Βιβλίου Public και κατέκτησαν το καθένα μια θέση ανάμεσα στα δέκα επικρατέστερα στις κατηγορίες "Ηρωίδα Έμπνευση" και "Ελληνικό Μυθιστόρημα". Το "Αντίο δεν είπα, ακόμη ζω" είναι το έβδομο βιβλίο του συγγραφέα και πρόκειται για μια συλλογή ιστοριών (δέκα διηγήματα και μια νουβέλα) με κύριο άξονα τους χαρακτήρες των ηρώων και την αναζήτηση απαντήσεων στο δίπολο ζωή-θάνατος.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
189
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.3 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Ολο λεμε, λεμε για τη γυναικεια λογοτεχνια που…

★ ★ ★ ★

Ολο λεμε, λεμε για τη γυναικεια λογοτεχνια που ειναι ροζ. Αυτο κανονικα θα επρεπε να το λεμε γαλαζια λογοτεχνια δηλαδη, με ο,τι αυτο συνεπαγεται. Το μονο που αλλαζει ειναι η εστιαση που ειναι πιο αντρικη. Κατα τα αλλα: κακογραμμενο, αδιαφοροι χαρακτηρες και κλισε που σερβιρονται ως βαθιες φιλοσοφιες. Θα ηταν θλιβερο αν δεν ηταν εκνευριστικο.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 23/08/2011)