Το Πάσχα του Πασχάλη
zoom in

Φέτος την άνοιξη ο μικρός τρισχαριτωμένος λαγουδάκος, ο Πασχάλης, έχει χάσει τελείως το κέφι του. Αιτία της κακοκεφιάς του η μετακόμιση που αναγκάζονται να κάνουν -λόγω της δουλειάς του πατέρα του- από το αγρόκτημα όπου γεννήθηκε σε μια μικρή πόλη κάμποσα χιλιόμετρα μακριά. Από κει δηλαδή που έτρεχε ανέμελος στα λιβάδια, τώρα θα πρέπει να κλειστεί σε κάποιο διαμέρισμα στην πόλη;
- Δυστυχώς ναι!
Ο Πασχάλης δυσκολεύεται πολύ να συνηθίσει την καινούργια του γειτονιά, ώσπου ανήμερα το Πάσχα, αναπάντεχα, όλα αλλάζουν σαν από θαύμα.
- Ααααα!!!!

- Πώς καταφέρνει τελικά ο Πασχάλης να προσαρμοστεί στην καινούργια του ζωή;
- Ποιους θα γνωρίσει στην πρώτη του περιπλάνηση στη νέα του γειτονιά;
- Θα αποκτήσει καινούργιους φίλους ή δε θα τον κάνει κανείς παρέα;

Το "Πάσχα του Πασχάλη" είναι μια διασκεδαστική ιστορία για το πείσμα των παιδιών και τις δυσκολίες προσαρμογής σε νέο περιβάλλον.

Μαρία Ανδρικοπούλου

Μαρία Ανδρικοπούλου (Συγγραφέας)

Η Μαρία Ανδρικοπούλου έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην "Πολιτιστική, πολιτική, διοίκηση και επικοινωνία" (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού Παντείου Πανεπιστημίου). Εργάζεται πολλά χρόνια ως διοικητικό στέλεχος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Κείμενά της σχετικά με το αρχαίο δράμα έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί στην περιοδική έκδοση του Κέντρου Δράματος και Θεάματος του Παντείου Πανεπιστημίου "Τόπος Επίκοινος". Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού. Στον ελεύθερο χρόνο της χαλαρώνει γράφοντας ιστορίες για παιδιά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δήμητρα Αδαμοπούλου (Εικονογράφος)

Η Δήμητρα Αδαμοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει διάφορα πράγματα και ασχολείται με ακόμα περισσότερα, μεταξύ των οποίων η εικονογράφηση, το κινούμενο σχέδιο, το 3D animation, τα κόμικς, οι μετακομίσεις και η κολύμβηση. Είναι φοιτήτρια στη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα και επαγγελματικά ασχολείται με την εικονογράφηση.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
41
Διαστάσεις:
23x25
Βάρος:
0.439 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση