Διοίκηση νοσηλευτικών υπηρεσιών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Διοίκηση νοσηλευτικών υπηρεσιών

Αναστάσιος Β. Μερκούρης

28.62€ -26% 21.18€

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε φοιτητές, νοσηλευτές και γενικότερα σε επαγγελματίες υγείας και έχει ως κύριο σκοπό την εισαγωγή τους στην επιστήμη και την τέχνη της διοίκησης των νοσηλευτικών υπηρεσιών.

Το βιβλίο διαιρείται σε τρία μέρη. Το πρώτο μέρος εστιάζει στη δομή και στα χαρακτηριστικά των οργανώσεων, καθώς και στους παράγοντες που τις επηρεάζουν. Το δεύτερο μέρος επικεντρώνεται στη συμπεριφορά ατόμων και ομάδων, καθώς και σε προβλήματα που προκύπτουν στην οργάνωση από τη συμπεριφορά αυτή. Τέλος, το τρίτο μέρος περιλαμβάνει σύγχρονα θέματα διοίκησης σε σχέση με την ποιότητα στον χώρο της υγείας.

Για τους διδάσκοντες διατίθεται συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό σε διαφάνειες.

Αναστάσιος Β. Μερκούρης

Αναστάσιος Β. Μερκούρης (Συγγραφέας)

Ο Αναστάσιος Μερκούρης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Νοσηλευτικής. Αποφοίτησε από το τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια απόκτησε μεταπτυχιακό τίτλο (Msc) από το University of California San Francisco (U.S.A.) και διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Διοίκηση των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως Επισκέπτης Καθηγητής στην Ελληνική Ανώτατη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής και ως Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην οργάνωση της νοσηλευτικής φροντίδας στην αξιολόγηση και βελτίωση της ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών υγείας στη μέτρηση της σχετιζόμενης με την υγεία ποιότητας ζωής στην προστασία των δικαιωμάτων των ασθενών καθώς επίσης και στην αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
430
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.898 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση