Της ζωής τα παραμύθια
zoom in

Οχτώ μοναδικά παραμύθια κι άλλες τόσες υπέροχες εικόνες για την αγάπη και το μίσος, για τον έρωτα και το πάθος, για τις μικρές χαρές και τις μεγάλες λύπες, για τα μεγάλα όνειρα και τις μικρές απογοητεύσεις, για ό,τι αγαπάμε και ελπίζουμε, για όσα θα έρθουν, μα και όσα ποτέ μας δε θα φτάσουμε. Με λίγα λόγια, για όσα θα θέλαμε να διηγούνται. . . της ζωής τα παραμύθια.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ελένη Α. Μπάλιου (Συγγραφέας)

Η Ελένη Α. Μπάλιου κατάγεται από την Πάρο. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία. Ίδρυσε το λογοτεχνικό site, refene.com το 1997, ενθαρρύνοντας πολλούς νέους δημιουργούς να γνωστοποιήσουν το έργο τους μέσω του internet. Εμφανίστηκε στα ελληνικά γράμματα με το μυθιστόρημα "Σιγά το ξημέρωμα..." (Προπομπός, 2000). Το διήγημά της "Καραγιαννού Χορευταρού", γραμμένο σε παριανή ντοπιολαλιά, τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο διηγήματος το 2007 στον διαγωνισμό "Story Writing Festival". Στον ίδιο διαγωνισμό άλλης χρονιάς, διακρίθηκε με το διήγημα "Μόνο το τραγούδι μου να πω". Έχει συμμετάσχει στη συλλογική έκδοση "Της ζωής τα παραμύθια" (Εμπειρία Εκδοτική, 2010) και σε δύο ακόμη συλλογικές εκδόσεις, μια ποιητική και μία με διηγήματα, της Ενωτικής Πορείας Συγγραφέων. Το 2015 εκδόθηκαν τα κείμενά της από την ιστοσελίδα kat της herinna, σε μορφή ημερολογιακού μυθιστορήματος "Τι τραβούν κι αυτοί οι πλούσιοι!" από τις εκδόσεις Bookstars. Έχει συνεργαστεί με εφημερίδες και λογοτεχνικά περιοδικά, τόσο με δικά της κείμενα όσο και με μεταφράσεις. Κείμενά της φιλοξενούνται ακόμα σε διάφορες λογοτεχνικές ιστοσελίδες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σοφία Πολίτου - Βερβέρη (Συγγραφέας)

Η Σοφία Πολίτου - Βερβέρη γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στον Πειραιά, ζει στη Ραφήνα. Σπούδασε μουσική και άλλα. Εργάζεται στον χώρο του βιβλίου. Είναι παντρεμένη κι έχει δύο παιδιά. Κειμενογραφεί και με το ψευδώνυμο S.Equinoux. Αρχισυντάκτρια της ηλεκτρονικής εφημερίδας για το βιβλίο {σελίδες} για βιβλιόφιλους (όμιλος Nakas Group), παρουσιάζει συστηματικά βιβλία και δημιουργούς, μέσα από βιβλιοκριτικές και συνεντεύξεις.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Λίζα Ευαγγέλου

Λίζα Ευαγγέλου (Συγγραφέας)

Η Λίζα Ευαγγέλου γεννήθηκε το 1958 και έχει μια κόρη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (Πληροφορική). Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια επιλογής, συμβουλευτικής, εκπαίδευσης ενηλίκων, ψυχολογίας και ψυχομετρικών τεστ και Ψυχολογία και Συμβουλευτική στο Mediterranean College, στο δεύτερο έτος σπουδών για την απόκτηση Η.Ν.D, in Psychology and Counselling στην ανθρωπιστική κατεύθυνση. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Ασχολείται με την επιλογή και ανάπτυξη ανθρώπων κυρίως στον τραπεζικό τομέα (εκπαίδευση ενηλίκων, συμβουλευτική, αξιολόγηση, επιλογή και στελέχωση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε Βαλκανικές χώρες). Έχει γράψει μια ποιητική συλλογή το 1986 ("Χωρίς αποσκευές"), και παραμύθια, διηγήματα, ένα σενάριο και ένα μυθιστόρημα σε εξέλιξη. Χόμπι της τα ταξίδια, η ζωγραφική, ο κινηματογράφος, η μουσική.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ελένη Μουσαμά

Ελένη Μουσαμά (Συγγραφέας)

Η Ελένη Μουσαμά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960. Σπούδασε ψυχολογία και τουριστικά στο Παρίσι. Παρακολούθησε μαθήματα μετάφρασης στο ΕΚΕΜΕΛ και συγγραφής παιδικού βιβλίου στο ΕΚΕΒΙ. "Η γαλάζια μαργαρίτα" είναι το πρώτο της βιβλίο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σωτηρία Καραλή (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Πάρις Παπαδημητρίου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γεωργία Καρατζά (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Έφη Λάγγα (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Άρης Πλιός (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
78
Διαστάσεις:
17x11
Βάρος:
0.131 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση