Κοίτα στον ουρανό
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Κοίτα στον ουρανό

Διαφορετικότητα

Ρεβέκκα Κατσαντώνη

Πριν πολλά χρόνια αμέτρητα χρωματιστά σύννεφα ζούσαν στον ουρανό. Κάποτε όμως για κάποιους λόγους χωρίστηκαν. Από τότε το όμοια σύννεφα ζούσαν μαζί στις ίδιες πολιτείες. Χρόνια αργότερα, κάποια σύννεφα άρχισαν να ταξιδεύουν σ΄ άλλους τόπους. Εκεί που πήγαιναν διαπίστωναν ότι δεν ήσαν καλοδεχούμενα. Ήσαν παντού οι "ξένοι" οι "διαφορετικοί".

Νοιώθοντας μοναξιά στους νέους τόπους αποτραβιόντουσαν, κάνοντας παρέα μόνο με τους δικούς τους, τους "ομοίους" τους. Όσο περνούσε ο καιρός τα πράγματα άρχισαν σιγά σιγά ν΄ αλλάζουν. Σ΄ αυτό βοηθούσε και το σχολείο.

Κατάφεραν τελικά τα σύννεφα να συνυπάρξουν; Αποδέχτηκαν ο ένας τη διαφορετικότητα του άλλου;

Ρεβέκκα Κατσαντώνη

Ρεβέκκα Κατσαντώνη (Συγγραφέας)

Η Ρεβέκκα Κατσαντώνη είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία και από το 1991 εργάζεται σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Έκανε εξομοίωση πτυχίου και μετεκπαίδευση στο Μαράσλειο Διδασκαλείο (2004-2006). Παρακολούθησε σεμινάρια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, διαθεματικότητας και αγωγής υγείας. Έχει υλοποιήσει προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, πολιτιστικής ανάπτυξης, αγωγής υγείας και καινοτόμα προγράμματα ΥΠΕΠΘ (μετάβαση από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Διονύσης Καραβίας (Εικονογράφος)

Ο Διονύσης Καραβίας ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Σχολής Δοξιάδη. Τα πρώτα χρόνια ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό κόμικς, γρήγορα όμως τον κέρδισαν τα παιχνίδια. Για τριάντα και πλέον χρόνια σχεδίασε επινόησε και εικονογράφησε επιτραπέζια παιχνίδια και παζλς. Συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες εταιρίες παιδικών ταινιών Disney, Warner Bros, Nickelodeon, Fox κ.ά. Το 2002 βραβεύτηκε από την Disney για την καλλιτεχνική του δουλειά. Τα τελευταία χρόνια στράφηκε στην εικονογράφηση παιδικών βιβλίων και έχει ήδη κοσμήσει πάνω από εκατό παιδικά παραμύθια και εκπαιδευτικά βιβλία για μικρά παιδιά. Έχει εκδώσει δύο βιβλία με κείμενα και εικονογράφηση δική του, "Οι Άθλιοι του Ηρακλή" και "Ομήρου Ιλιάδα".


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
36
Διαστάσεις:
29x21
Βάρος:
0.367 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση