Το μεγάλο ρέμα
zoom in
  • Εξαντλημένο στον εκδοτικό οίκο

  • ISBN:

    9789608904088

  • Κατηγορίες:

    Θέατρο

  • Έτος κυκλοφορίας

    2009

  • Εκδότης

    Tsallis

Το Μεγάλο Ρέμα είναι ένα μικρό ποτάμι με κρυστάλλινα καθαρά νερά: Κάποια μέρα θα χτισθεί στις όχθες του ένα εργοστάσιο βαφής νημάτων και τότε θα συμβεί μια τρομερή καταστροφή...

S.O.S
Το Μεγάλο Ρέμα κινδυνεύει!

Θ` ακούσουν, άραγε, οι άνθρωποι το απελπισμένο μήνυμα του ποταμού;
Πότε και πώς θα αντιδράσουν;

S.O.S
Το περιβάλλον ζητά τη βοήθεια όλων μας!

Ένα οικολογικό παραμύθι που θίγει το σύγχρονο πρόβλημα της μόλυνσης των νερών από τα χημικά απόβλητα που μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς, καταστρέφουμε το περιβάλλον και πως εμείς, επίσης, έχουμε τη δύναμη να το προστατεύσουμε και να το σώσουμε.

Το παραμύθι συνοδεύεται από τη θεατρική του διασκευή, κατάλληλη για σχολικές παραστάσεις.

Άννα Συμεωνίδου

Άννα Συμεωνίδου (Συγγραφέας)

Η Άννα Συμεωνίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αξιούπολη του Ν. Κιλκίς. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, παιδαγωγικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μετεκπαιδεύτηκε στις επιστήμες της αγωγής στο Διδασκαλείο "Δημήτρης Γληνός" και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στον κλάδο της σχολικής παιδαγωγικής του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κωνσταντία Λιάκου

Κωνσταντία Λιάκου (Διασκευαστής)

Η Κωνσταντίνα Λιάκου γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ιδιαίτερα μαθήματα υποκριτικής, κινησιολογίας, σκηνογραφίας και θεατρικής παιδείας. Συνεργάστηκε με το Δήμο Σταυρούπολης διευθύνοντας το θεατρικό του εργαστήρι διδάσκοντας σε παιδιά και ενήλικες. Εργάζεται ως θεατροπαιδαγωγός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Μάρθα Ζμπούνου

Μάρθα Ζμπούνου (Εικονογράφος)

Η Μάρθα Ζμπούνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 2003 αποφοίτησε από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε σε πολλές ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και παράλληλα ασχολήθηκε με το χειροποίητο κόσμημα. Εργάστηκε στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης για παιδιά Παίζω-Μαθαίνω-Δημιουργώ, στο Σύγχρονο Θέατρο Ανδρέας Βουτσινάς φτιάχνοντας σκηνικά και κουστούμια μαζί με τα παιδιά καθώς και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση διδάσκοντας το μάθημα των εικαστικών. Από το 2006 έχει εικονογραφήσει διάφορα παραμύθια και αφίσες.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
42
Διαστάσεις:
20x28
Βάρος:
0.232 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση