Βασικές αρχές της αξιολόγησης στην προσχολική αγωγή και εκπαίδευση
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Βασικές αρχές της αξιολόγησης στην προσχολική αγωγή και εκπαίδευση

Oralie McAfee

Deborah J. Leong

13.85€ -33% 9.28€

Τα περισσότερα προγράμματα της προσχολικής ηλικίας ζητούν από τους εκπαιδευτικούς να προβούν σε μια αξιολόγηση της ανάπτυξης και της μάθησης των παιδιών. Είτε δεν έχετε μεγάλη εμπειρία με την αξιολόγηση είτε χρειάζεστε απλώς μια γοργή ανακεφαλαίωση για να ενισχύσετε την κατανόηση και την αφοσίωσή σας, αυτός ο οδηγός είναι ο πλέον κατάλληλος για σας! Το `Βασικές αρχές της αξιολόγησης στην προσχολική αγωγή και εκπαίδευση` σας προσφέρει ακριβώς αυτό -τις βασικές αρχές και το λεξιλόγιο της αξιολόγησης παιδιών που επικεντρώνεται στη σχολική αίθουσα· και με απλή και σαφή γλώσσα. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Μαρία Σακελλαρίου (Επιμέλεια)


Μάνος Ν. Κόνσολας (Επιμέλεια)


Τίνα Πλυτά (Μεταφραστής)


Oralie McAfee

Oralie McAfee (Συγγραφέας)

Η Oralie McAfee, ομότιμη καθηγήτρια προσχολικής εκπαίδευσης στο Metropolitan State College του Ντένβερ, έχει γράψει πολλά βιβλία που αναφέρονται στην εργασία του παιδαγωγού με μικρά παιδιά και τις οικογένειες τους· έχει πραγματοποιήσει έρευνες για πρακτικές και ανάγκες αξιολόγησης στο πλαίσιο του προγράμματος Head Start και σε επιλεγμένα προγράμματα για την προνηπιακή ηλικία που χρηματοδοτούνται από την πολιτεία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Deborah J. Leong

Deborah J. Leong (Συγγραφέας)

H Deborah J. Leong είναι καθηγήτρια ψυχολογίας στο του Ντένβερ και ερευνήτρια στο Εθνικό Ινστιτούτο Έρευνας για την Προσχολική Εκπαίδευση (ΝΙΕΕR) όπου εργάζεται σε μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων αναφορικά με τα πρότυπα για την προνηπιακή ηλικία και σε μια βάση δεδομένων για εργαλεία προνηπιακής αξιολόγησης μαζί με την Elena Bodrova. Έχει δημοσιεύσει κείμενα για την αξιολόγηση, το παιχνίδι, τον αναδυόμενο αλφαβητισμό και την ανάπτυξη της αυτορρύθμισης στα μικρά παιδιά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
156
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.348 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση