Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σύγχρονες μορφές καταχρηστικού τιμήματος στις εμπορικές συμβάσεις
(Πρακτικά επιστημονικής συζήτησης (Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007, auditorium Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών))
Συγγραφέας:   Συλλογικό έργο


Σύγχρονες μορφές καταχρηστικού τιμήματος στις εμπορικές συμβάσεις
Ο παρών τόμος συγκεντρώνει τα πρακτικά των εισηγήσεων που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο της Ελληνο-γαλλικής Επιστημονικής Συζήτησης (με ταυτόχρονη διερμηνεία) που διοργάνωσε η Ένωση Αποφοίτων Γαλλικών Πανεπιστημίων και Σχολών (Association Franco-hellenique, AFREL) με τη Νομική Σχολή Αθηνών, την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2007, στην αίθουσα Auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, με θέμα: «Σύγχρονες μορφές καταχρηστικού τιμήματος στις εμπορικές συμβάσεις». Η Επιστημονική Συζήτηση που οργανώθηκε εντάσσεται σε μια ευρύτερη σειρά επιστημονικών εκδηλώσεων, με σκοπό την προαγωγή των πολιτιστικών και ακαδημαϊκών δεσμών μεταξύ της Ελλάδας και της Γαλλίας. Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν έναν από τους θεμελιώδεις πυλώνες λειτουργίας της Ένωσης Αποφοίτων Γαλλικών Πανεπιστημίων και Σχολών.

Σημείωση: Συγγραφική υπευθυνότητα: Νομική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου ΑΘηνών, Ένωση Αποφοίτων Γαλλικών Πανεπιστημίων και Σχολών (AFREL).

138 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 346.07 (Εμπορικό δίκαιο)
ISBN: 978-960-15-2295-1
ISBN (10ψήφιο): 960-15-2295-6
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2010
Γράψε τη δική σου κριτική
15.28
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

14.52
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.