Με τα φτερά της φαντασίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Με τα φτερά της φαντασίας

Εκπαιδευτικά τραγούδια για παιδιά Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού

Πολυξένη Γιάχου

Αγάπη Ευθυμιοπούλου

14.20€ -27% 10.37€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789602192245

  • Κατηγορίες:

    Ποίηση , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2010

  • Εκδότης

    Καλέντης

Το βιβλίο περιέχει 64 ποιήματα, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά Ε΄ και ΣΤ` τάξης του Δημοτικού Σχολείου και είναι εμπνευσμένα από τα κείμενα του Ανθολογίου των αντίστοιχων τάξεων. Δεκαεννέα από αυτά έχουν γίνει τραγούδια, από γνωστούς έλληνες συνθέτες και περιέχονται στο CD, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην έκδοση. Το υλικό αυτό αποτελεί ιδανικό εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς και μπορεί να διευκολύνει και να εμπλουτίσει τη μάθηση στο σχολείο, αλλά και στο σπίτι.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Πολυξένη Γιάχου

Πολυξένη Γιάχου (Συγγραφέας)

Η Πολυξένη Γιάχου γεννήθηκε στην Πλατιάνα Ηλείας. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και παιδαγωγικά στη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία. Οι μεταπτυχιακές της σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο επικεντρώθηκαν στην ένταξη των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση. Εργάζεται σαν δασκάλα στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Στην προσπάθεια της να είναι αποτελεσματική στο έργο της αναζητεί και εφαρμόζει εναλλακτικές μορφές διδασκαλίας όπου η λογοτεχνία, η μουσική, τα εικαστικά και το θέατρο κατέχουν κεντρική θέση. Τις απόψεις της για τα πολλαπλά οφέλη που αποκομίζουν οι μαθητές από την υιοθέτηση τέτοιων μορφών διδασκαλίας, αλλά και τα συμπεράσματα της από την εφαρμογή τους στη διδακτική πράξη έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς σε εκπαιδευτικά περιοδικά. Το 2008 τιμήθηκε από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών με το Α΄ Βραβείο Παιδικής Ποίησης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αγάπη Ευθυμιοπούλου

Αγάπη Ευθυμιοπούλου (Συγγραφέας)

Η Αγάπη Ευθυμιοπούλου γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας και της Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων του Κ.Α.Τ.Ε.Ε. Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συμμετείχε σε πρόγραμμα εξομοίωσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου. Η διπλωματική της εργασία επικεντρώνεται στους ρόλους των φύλων στις ταινίες κινουμένων σχεδίων. Εργάζεται ως νηπιαγωγός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε εκπαιδευτικά περιοδικά μετά την εφαρμογή πολιτιστικών προγραμμάτων στο Νηπιαγωγείο. Ποιήματα της έχουν διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς της Ελλάδας και της Κύπρου και έχουν δημοσιευτεί σε εκπαιδευτικά και λογοτεχνικά περιοδικά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
84
Διαστάσεις:
16x16
Βάρος:
0.253 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση