Στο κύλισμα της γήινης ζωής
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Στο κύλισμα της γήινης ζωής

Μυθιστόρημα ονειροπόλημα: Στις γειτονιές των γαλαξιών και έρωτες μέχρι την αιωνιότητα

Κώστας Α. Μιχαλάς

20.10€ -10% 18.09€

Ένα μυθιστόρημα ονειροπόλημα, γοητευτικό σεργιάνι στις γειτονιές των γαλαξιών, το νέο μυθιστόρημά του Κώστα Μιχαλά με τίτλο: "Στο κύλισμα της γήινης ζωής".

Στο εξώφυλλο υπάρχει και το μότο "Στις γειτονιές των γαλαξιών και έρωτες μέχρι την αιωνιότητα", χαρακτηριστικό του "μύθου", που διατρέχει το μυθιστόρημα.

Ο αναγνώστης παρακολουθεί με ενδιαφέρον. Παράτυπες λατρείες, πολιτικές ίντριγκες της ολιγαρχίας, με αρχιερείς και ρασοφόρους βυθισμένους στη διαφθορά, στην απληστία και στα σκάνδαλα. Ρασοφόροι ανάξιοι, κρούσματα παιδεραστίας, ανώμαλες διαστροφές, αρχιερείς που κάνουν χρήση της ιδιότητας τους με σκοπό την εκμετάλλευση.

Μεγάλοι έρωτες που δεν γιατρεύονται και ταξιδεύουν αγκαλιασμένοι στην αιωνιότητα. Άνθρωποι χωρίς όνειρα και ελπίδες που ζουν στο περιθώριο.

Περιεκτικό και ενδιαφέρον. Ένα ωραίο ανάγνωσμα που μεταφέρει τον αναγνώστη σε ιστορίες ερωτικού πάθους που συναρπάζουν και σμίγουν το φανταστικό με το πραγματικό, κάνοντάς τον να ταυτίζεται πολλές φορές με τους πρωταγωνιστές του.

Κώστας Α. Μιχαλάς

Κώστας Α. Μιχαλάς (Συγγραφέας)

Ο Κώστας Μιχαλάς γεννήθηκε και ζει στην Κέρκυρα, ασκεί το επάγγελμα του οικονομικού και φορολογικού συμβούλου. Ασχολήθηκε ταυτόχρονα για μεγάλο διάστημα με τη δημοσιογραφία και αρθρογράφησε με το ψευδώνυμο " Πολιτικός Σχολιαστής. Το "Έρωτες μίση πάθη στη δίνη του πολέμου" είναι το δεύτερο πεζογράφημα του συγγραφέα, μετά το: "Ταξίδι στο παρελθόν στο νησί των γυρισμών", που κυκλοφόρησε επίσης από τις εκδόσεις ΑΛΔΕ το 2007. Ετοιμάζει το τρίτο βιβλίο του, με τίτλο "Στο κύλισμα της γήινης ζωής".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Κέρκυρα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
284
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.477 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση