Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Βασικές θεωρήσεις
(Μια πραγματεία στην οικογενειακή αναπαράσταση του Bert Hellinger)

Βασικές θεωρήσεις
Η παρούσα εργασία έχει σκοπό να παρουσιάσει σε κωδικοποιημένη φόρμα τις σημαντικότερες θεωρήσεις και αρχές της συστημικής αναπαράστασης, της καινοτομικής αυτής φαινομενολογικής μεθόδου που θεμελίωσε κι ανέπτυξε ο Γερμανός Bert Hellinger για την αποκατάσταση της Συμμετρίας της Αγάπης μεταξύ των μελών ενός οικογενειακού συστήματος.

Αυτό το συστημικό τετράδιο έχει σκοπό να αποτελέσει βοήθημα των σπουδαστών της μεθόδου και των συμμετεχόντων στα ανοικτά συστημικά εργαστήρια και σεμινάρια που διοργανώνονταν για το κοινό, προς επίλυση των εμπλοκών που βιώνονται στις προσωπικές σχέσεις και την ίδια μας τη ζωή.

21χ14 εκ., 54 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Συστημική Σκέψη και Πράξη
Ονομασία υποσειράς: Τετράδια Συστημικής Αναπαράστασης
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 158 (Συμβουλευτική), 158.24 (Οικογένεια - Ψυχολογικές απόψεις)
ISBN: 978-960-98213-4-6
ISBN (10ψήφιο): 960-98213-4-0
Βάρος: 0.12 κιλά
Εκδότης: Αλφάβητο Ζωής
Έτος Κυκλοφορίας: 2008
Γράψε τη δική σου κριτική
7.95
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

7.08
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Νικόλαος Μιχαήλ Βαγιακάκος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομία, δημοσιογραφία, ασφαλιστικές και χρηματο-οικονομικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και στην Αγγλία. Έχει μετεκπαιδευτεί στη συμβουλευτική και το coaching, στον NLP (νευρογλωσσικό προγραμματισμό), στη συστημική ψυχολογία και σε πλήθος ειδικών σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης και αυτοθεραπείας στην Ευρώπη και ΗΠΑ. Τα εφόδια αυτά τον εξοπλίζουν στο να παρέχει σήμερα ολοκληρωμένες υπηρεσίες επιμόρφωσης ενηλίκων και βιωματική εκπαίδευση στους τομείς ανάπτυξης της προσωπικότητας, και των ανθρωπίνων συστημάτων, επαγγελματικών και όχι μόνο. Στην εικοσαετή καριέρα του σαν ανώτατο στέλεχος διεθνών ασφαλιστικών και επενδυτικών οργανισμών στην Ελλάδα, του δόθηκε η σπάνια ευκαιρία να διδαχθεί πολλά και πολύτιμα από κάθε ένα πελάτη και κάθε ένα συνεργάτη.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.