Αθώο αίμα
zoom in

Μια σειρά από βομβιστικές επιθέσεις σπέρνουν τη φρίκη στο Χόλιγουντ. Η μυστηριώδης τρομοκρατική οργάνωση Νταρ Ταρίκι Ταρικάτ δηλώνει ότι θέλει να καταστρέψει το διεφθαρμένο κόσμο των δυτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Όταν ο σεναριογράφος Φρανκ Μπελ χάνει τον γιο του σε μια από τις επιθέσεις, προσπαθεί να σταματήσει τους τρομοκράτες, μα ανακαλύπτει το αναπάντεχο μυστικό τους. Και αρχίζει να βλέπει έναν κόσμο στον οποίο οι νεκροί κυκλοφορούν ανάμεσα στους ζωντανούς και οι ψυχές τους δεν αναπαύονται ποτέ...

Ο πολυαγαπημένος στην Ελλάδα μετρ του τρόμου Graham Masterton επιστρέφει μ΄ ένα μυθιστόρημα δυναμίτη!

Graham Masterton

Graham Masterton (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε το 1946 στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, εργάσθηκε από τα δεκαεφτά του ως ρεπόρτερ, αργότερα έγινε συντάκτης στο "Penthouse" και άρχισε να γράφει λογοτεχνία τρόμου στα μέσα της δεκαετίας του ΄70. Ανάμεσα στα καλύτερα έργα του συμπεριλαμβάνονται τα: "Charnel House", "The Pariah", "Death Trance", "Black Angel", "Walkers", "The Sleepless" και "Flesh & Blood". Πολυγραφότατος και δημοφιλής τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, ο Masterton ταξιδεύει συχνά για να κάνει έρευνα για τα βιβλία του και έχει να επιδείξει σημαντική φιλανθρωπική δράση στον τομέα των κακοποιημένων παιδιών. Τα τελευταία χρόνια βιώνει ένα νέο κύμα καταξίωσης και επιτυχίας, επιστέγασμα του οποίου είναι η βράβευσή του από τη Βρετανική Εταιρεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού για την πολυετή προσφορά του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ονούφριος Ντοβλέτης

Ονούφριος Ντοβλέτης (Μεταφραστής)

Ο Ονούφριος Ντοβλέτης γεννήθηκε ένα καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια και ζει στην Αθήνα. Από παιδί αγαπούσε το θέατρο, τις γλώσσες και την συγγραφή μιας και ήδη από τότε έγραφε ποιήματα και παραμύθια στη γραφομηχανή. Μέχρι τώρα έχει μελετήσει οχτώ γλώσσες, σπούδασε Μετάφραση, Ιστορία, Αρχαιολογία αλλά και Υποκριτική στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Για χρόνια εργάστηκε ως μεταφραστής για εταιρείες στην Ελλάδα και στην Αμερική (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Εκδόσεις Οξύ, Όμιλος Δούση, Sfera Studios) και μετέφρασε μυθιστορήματα, ιστορικά έργα και ταξιδιωτικούς οδηγούς.

Είναι ηθοποιός και ξεναγός. Γράφει ποιήματα, διηγήματα και στίχους για τραγούδια.

Ποιήματά του διακρίθηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς.

Το 2018 εκδόθηκε η πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο «Ένας νέος δίχως νέα» (Εκδόσεις Παρουσία).


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
384
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.579 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση