Χάος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Χάος

Οι επιχειρήσεις στην εποχή των αναταράξεων

Philip Kotler

John A. Caslione

18.00€ -10% 16.20€
Το βιβλίο αυτό είναι γεμάτο με διαφωτιστικά παραδείγματα εταιρειών που διαθέτουν αντοχή και οι οποίες διασχίζουν με επιτυχία τις φουρτουνιασμένες θάλασσες, καθώς και με πολλά λυπηρά παραδείγματα χρεοκοπημένων ή και καταρρεουσών εταιρειών που δεν ήταν προετοιμασμένες για το χάος το οποίο κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν. Παρέχει μια βαθιά διεισδυτική ματιά και πρακτικές στρατηγικές όχι μόνο για να επιβιώσει μια εταιρεία στην τωρινή οικονομική κάμψη, αλλά και να ευημερήσει εν μέσω των πολλών διακυμάνσεων που την περιμένουν.
Philip Kotler

Philip Kotler (Συγγραφέας)

Ο Philip Kotler διδάσκει Διεθνές Μάρκετινγκ στο Kellogg School of Management του Πανεπιστημίου Northwestern, όπου είναι Διακεκριμένος Καθηγητής στην έδρα S. C. Johnson & Son. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου και τη διδακτορική διατριβή του στο ΜΙΤ, και τις δύο στα Οικονομικά, και μεταδιδακτορικές σπουδές στα Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο του Harvard και στην Επιστήμη της Συμπεριφοράς στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου. Έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείο Alpha Kappa Psi του έγκριτου περιοδικού Journal of Marketing για "το καλύτερο άρθρο του έτους", πρώτος κέρδισε το βραβείο του Διακεκριμένου Εκπαιδευτή στο Μάρκετινγκ (1985) από την Αμερικανική Ένωση Μάρκετινγκ (AMA), ενώ έχει τιμηθεί με πολλές ακόμα διακρίσεις.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

John A. Caslione

John A. Caslione (Συγγραφέας)

Ο John A. Caslione είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους παγκοσμίως ειδικούς σε θέματα στρατηγικής επιχειρήσεων και εργάζεται ως σύμβουλος σε πολλές μεγάλες και μεσαίας κατηγορίας εταιρείες, ενώ έχει εφαρμόσει στρατηγικές παγκόσμιας επιχειρηματικής ανάπτυξης σε 88 χώρες σε έξι ηπείρους.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ανδρέας Σοκοδήμος (Μεταφραστής)

Ο Ανδρέας Σοκοδήμος είναι οικονομολόγος - μεταφραστής, διπλωματούχος του Πανεπιστημίου Newcastle της Αγγλίας.

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
271
Διαστάσεις:
23χ15
Βάρος:
0.47 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση