Πρασινίζοντας τα Χριστούγεννα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πρασινίζοντας τα Χριστούγεννα

Κώστας Βασιλάκης

10.14€ -24% 7.71€

Πράσινο; Για ένα λεπτό. . . Οι γιορτές των Χριστουγέννων μπορεί να είναι και πράσινες; Φαινομενικά ίσως όχι, γιατί, εκ των πραγμάτων, κυριαρχούν το λευκό και το κόκκινο. Ουσιαστικά, όμως, ναι! Μπορούμε να πρασινίσουμε τα Χριστούγεννα! «Πράσινα» Χριστούγεννα, δηλαδή «οικολογικά», είναι εύκολο να γίνουν με πολύ μικρή προσπάθεια από όλους μας, μικρούς και μεγάλους. Πως; Με κάποιους από τους απλούς τρόπους που προτείνονται στις σελίδες αυτού του βιβλίου.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κώστας Βασιλάκης

Κώστας Βασιλάκης (Συγγραφέας)

Ο Κώστας Βασιλάκης γεννήθηκε στην Πάτρα. Σπούδασε Βιολογία και ειδικεύθηκε στη διαχείριση προστατευόμενων περιοχών, οικότοπων και ειδών. Έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Χωροταξία. Έχει δώσει διαλέξεις για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα περιβαλλοντικών μελετών. Τα τελευταία δέκα χρόνια ως στέλεχος περιβαλλοντικής οργάνωσης έχει πρωταγωνιστήσει σε όλες τις σημαντικές εκστρατείες για την προστασία της ελληνικής φύσης ενώ πρόσφατα αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της μη κυβερνητικής οργάνωσης "Natura" που έχει ως κύριο στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και τελικά ενεργοποίηση του κοινού στην προστασία του περιβάλλοντος.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κατερίνα Π. Βάγια

Κατερίνα Π. Βάγια (Εικονογράφος)

Η Κατερίνα Π. Βάγια γεννήθηκε στην Άρτα το 1975. Σπούδασε Καλές Τέχνες στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στην Αγγλία (1992-1998). Έχει εργαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, καθώς επίσης και ως επιμελήτρια εκθέσεων εικαστικής φύσεως. Έγινε γνωστή με τις εικαστικές της επεμβάσεις πάνω σε τζιν υφάσματα, καθώς και με ατομικές της εκθέσεις. Συνεργάζεται ως καλλιτεχνική επιμελήτρια της Λαϊκής Τράπεζας στα εικαστικά project, όπως ο Ραδιομαραθώνιος, και επιμελήθηκε το εξώφυλλο του ημερολογίου της Λαϊκής Τράπεζας 2003. Έχει εικονογραφήσει τα παιδικά βιβλία "Η Δάφνη" και "Ο Νάρκισσος". Θέματα της ζωγραφικής της είναι οργανικές φόρμες (πεταλούδες και άλλα έντομα) μέσα από μικροσκόπιο.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
45
Διαστάσεις:
24x19
Βάρος:
0.55 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση