Χριστούγεννα στη Γελανδία
zoom in
12.17€ -24% 9.25€
Τα Χριστούγεννα στον πλανήτη πλησιάζουν και τα γράμματα των παιδιών με τις επιθυμίες τους δε λένε να φτάσουν στη σπηλιά του Κάλι Καλ του καλικάντζαρου. Εκεί κάτω, αναρρώνει, μήνες τώρα, ο τραυματίας Αϊ-Βασίλης παρέα με τα ξωτικά του και τα καλικαντζαρούδια, ετοιμάζοντας τα δώρα των παιδιών. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν, καθώς ο βασιλιάς Γελιονάρδος φυλακίζεται, η μαγική σκόνη εξαφανίζεται, ο Αϊ-Βασίλης συλλαμβάνεται με την τουρμπινομηχανή του, ενώ κάποιοι αδίστακτοι κατασκευάζουν τα νέα μικροτσίπ κατά του γέλιου. Τι θα γίνει όμως όταν το Ρυάκι των Δακρύων θα διασχίσει τη χώρα της Γελανδίας και θα βρει διέξοδο στη Μεσόγειο; Για να ανακαλύψετε τι συμβαίνει τούτα τα παράξενα Χριστούγεννα στη Γη, ταξιδέψτε παρέα με τον Κάλι Καλ στη μυθική χώρα του γέλιου.
Γιώργος Δημητρίου

Γιώργος Δημητρίου (Εικονογράφος)

Ο Γιώργος Δημητρίου ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως επαγγελματίας εικονογράφος από το 2003. Έκτοτε έχει εικονογραφήσει πολυάριθμα βιβλία για διάφορους εκδοτικούς οίκους, ενώ παράλληλα έχει συνεργαστεί με εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Αναστασία Ευσταθίου

Αναστασία Ευσταθίου (Συγγραφέας)

Η Αναστασία Ευσταθίου γεννήθηκε στην Αχαΐα το Νοέμβρη του 1966. Οι μοίρες τής είπαν ότι για να αντιμετωπίσει τη ζωή πρέπει να χαμογελά. Από τότε, ψάχνει το αντιβιοτικό ενάντια στην άχαρη πραγματικότητα γράφοντας για παιδιά, οργανώνοντας πρωτότυπες εκπαιδευτικές δράσεις και διαδικτυακούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς στη χώρα της Βιβλιοπαμφαγονίας, υπηρετώντας, πάντα, το δημόσιο σχολείο. Ως επιμορφώτρια στις Καινοτόμες Δράσεις Ενίσχυσης της Φιλαναγνωσίας προτείνει "Μαγικές Βιβλιοαποδράσεις" στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέσα από βιωματικά σεμινάρια και επιμορφωτικές ημερίδες. Ξεπροβοδίζει τα γραπτά της σε εκπαιδευτικά περιοδικά, στον τύπο, σε συνέδρια, πολιτιστικές δράσεις και διαδικτυακούς τόπους. Ξύνει ανελέητα τα μολύβια της για να συναντήσει τους μικρούς αναγνώστες μέσα από παιδικά μυθιστορήματα και παραμύθια. Έχει χαμογελαστά όνειρα τα οποία μοιράζεται με τους αναγνώστες της. Επεισόδια από αυτά τα όνειρα μπορείτε να παρακολουθήσετε στην προσωπική της ιστοσελίδα: www.anastasiaefstathiou.gr
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
67
Διαστάσεις:
29χ21
Βάρος:
0.607 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση