Το κλειδί για το νόμο της έλξης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το κλειδί για το νόμο της έλξης

Jack Canfield

D. D. Watkins

14.20€ -24% 10.79€

Το ταξίδι ξεκινάει εδώ και τώρα.

Όλα όσα θέλετε βρίσκονται γύρω σας και περιμένουν από εσάς να τα αναζητήσετε. Όλα όσα θέλετε σας θέλουν και αυτά, αλλά θα πρέπει να δράσετε για να τα αποκτήσετε. Το σύμπαν θέλει να σας δει να πετυχαίνετε.

"Το κλειδί για το νόμο της έλξης" σας δείχνει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε και να κάνετε προκειμένου να προσελκύσετε αυτά που θέλετε στη ζωή σας.

Μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας, να ενισχύσετε τον εαυτό σας και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, ώστε να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό μέλλον - ένα μέλλον γεμάτο αγάπη, χαρά και αφθονία.

Το βιβλίο, "Το κλειδί για το νόμο της έλξης" θα σας βοηθήσει, βήμα-βήμα, να περάσετε μέσα από τη διαδικασία του καθορισμού των στόχων, των ονείρων και των επιθυμιών σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, θα κατανοήσετε πολύ περισσότερο τον εαυτό σας και θα αποκτήσετε πολύ μεγαλύτερη αίσθηση του ποιοι πραγματικά είστε και για ποιο λόγο βρίσκεστε εδώ.

Jack Canfield

Jack Canfield (Συγγραφέας)

Ο Jack Canfield είναι ο συνδημιουργός της σειράς βιβλίων "Βάλσαμο για την Ψυχή", η οποία βρισκόταν επί σειρά εβδομάδων στην πρώτη θέση της λίστας με τα best sellers της New York Times. Μέχρι στιγμής, περιλαμβάνει 146 τίτλους και έχει πουλήσει εκατό εκατομμύρια αντίτυπα σε 47 γλώσσες. Στις εκδόσεις του περιλαμβάνονται επίσης τα βιβλία "Μάθετε να διεκδικείτε" και να "Παίρνετε αυτά που θέλετε" και "Τόλμησε και θα νικήσεις". Ο Jack Canfield συμμετείχε, επίσης, στην ταινία και το βιβλίο "Το Μυστικό", που γνώρισαν τεράστια εμπορική επιτυχία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

D. D. Watkins (Συγγραφέας)

Η D. D. Watkins πίστευε πάντα ότι όλα είναι δυνατά. Είναι εργαζόμενη μητέρα, επιτυχημένη επιχειρηματίας και καλλιτέχνης. Όπως λέει η ίδια, εξελίσσεται μέσα από τις προκλήσεις, την έμπνευση και τη διαδικασία προσωπικής ανάπτυξης. Εδώ και χρόνια, είναι σχεδιάστρια και δημιουργός καλλιτεχνικών κατασκευών και έχει παρουσιάσει τα έργα της σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πιο πρόσφατες δημιουργίες της περιλαμβάνουν αρχιτεκτονικά και γραφίστικα σχέδια. Ως λάτρης των λέξεων, της σοφίας, των βιβλίων και της ομορφιάς, ξεκίνησε πρόσφατα την εξερεύνηση των πεδίων της συγγραφής και της ζωγραφικής στο ύπαιθρο. Έχει επιλέξει να ζει στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κάλη Κιγιτζή (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
180
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.298 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση