Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ποινικός κώδικας
(Ενημερωμένος έως 31 Αυγούστου 2009)
Συγγραφέας:   Αργύριος Καρράς


Ποινικός κώδικας
Οι πολλαπλές νομοθετικές ρυθμίσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την προηγούμενη έκδοση, κατέστησαν αναγκαία την παρούσα έκδοση, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης και υπεύθυνης ενημέρωσης των χρηστών του Κώδικα στην καθημερινή τους νομική λειτουργία.
Θα πρέπει πάντως να παρατηρηθεί ότι η αντιμετώπιση των τρεχόντων κοινωνικών φαινομένων, που επιβάλλει σε πολλές περιπτώσεις τη ριζική αναθεώρηση παλαιοτέρων αντιλήψεων, οδηγεί και τον νομοθέτη στην ανάληψη πρωτοβουλιών προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης των νέων εκφάνσεων της εγκληματικής δράσης.
Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, ελάχιστα χρειάζεται να παρατηρηθεί ότι κάθε νέα νομοθετική ρύθμιση κρίνεται από τον βαθμό της αποτελεσματικότητάς της στην εφαρμογή της. Για το καλό, επομένως, του κοινωνικού συνόλου, όλοι ελπίζουμε πως οι νέες αυτές ρυθμίσεις θα είναι αποτελεσματικές.

303 σελίδες
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 348.023 (Ποινικός κώδικας)
ISBN: 978-960-15-2273-9
ISBN (10ψήφιο): 960-15-2273-5
Βάρος: 0.55 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
13.24
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

12.58
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.