Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πρόβλεψη ενεργειών και υποστήριξη λήψης αποφάσεων στο ηλεκτρονικό επιχειρείν

Πρόβλεψη ενεργειών και υποστήριξη λήψης αποφάσεων στο ηλεκτρονικό επιχειρείν
Στις σελίδες του βιβλίου παρουσιάζονται τα κυριότερα θέματα που σχετίζονται με το "Ηλεκτρονικό επιχειρείν", στη διαμορφούμενη νέα τεχνολογική και κοινωνική πραγματικότητα της "Κοινωνίας της Πληροφορίας". Περιγράφονται οι εφαρμογές του στις Επιχειρήσεις, η λειτουργία των Ηλεκτρονικών Καταστημάτων, το ισχύον Νομικό Πλαίσιο καθώς και θέματα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών.
Περαιτέρω, αναλύονται τα Δέντρα Απόφασης (Decision trees) με τρόπο απλό και συνεκτικό, ώστε οι αναγνώστες να κατανοούν πλήρως τις διαδικασίες εφαρμογής των λογισμικών ανάπτυξής τους. Για τους πλέον απαιτητικούς αναγνώστες σχολιάζονται η Όρυξη Δεδομένων από τον Παγκόσιο Ιστό (Web Mining) και οι Αλγόριθμοι Ανάπτυξης Δέντρων.
Τέλος, περιλαμβάνονται παραδείγματα ανάπτυξης, αξιολόγησης, ανάλυσης και χρήσεως των Δένδρων σε διαδικτυακά και μη δεδομένα με σκοπό την πρόβλεψη ενεργειών και την υποστήριξη λήψης αποφάσεων, όπως ο καθορισμός του πιστωτικού κινδύνου σε συναλλαγή, η επιλογή της πλέον κατάλληλης θέσης για προώθηση προϊόντος στην Ιστοσελίδα Ηλεκτρονικού Καταστήματος και η εκτίμηση κινδύνου πιθανής αλλαγής Τράπεζας από τον πελάτη της.

24χ17 εκ., 310 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 380.102 9 (Εμπόριο, Ηλεκτρονικό), 658.401 2 (Επιχειρηματικό σχέδιο)
ISBN: 978-960-351-794-8
ISBN (10ψήφιο): 960-351-794-1
Βάρος: 0.689 κιλά
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
34.65
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

31.19
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.