Όταν ο Αδάμ τα τσούκρισε με την Εύα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Όταν ο Αδάμ τα τσούκρισε με την Εύα

Allan Pease

Barbara Pease

Το βιβλίο "Όταν ο Αδάμ" τα τσούγκρισε με την Εύα εξηγεί μερικά από τα θέματα που μπερδεύουν τους άντρες και τις γυναίκες στις μεταξύ τους σχέσεις εδώ και αιώνες. Από το ζάπινγκ μέχρι το ανεβασμένο κάθισμα της τουαλέτας, από την επικοινωνία μέχρι τα ψώνια, οι ειδικοί των σχέσεων Allan και Barbara Pease σας δείχνουν πώς μπορείτε να αντλείτε περισσότερη ικανοποίηση από τις σχέσεις σας και πώς να καταλαβαίνετε τη συμπεριφορά του συντρόφου σας!
- Γιατί οι άντρες λένε ψέματα;
- Γιατί κοιτάζουν άλλες γυναίκες;
- Ποια είναι τα επτά πράγματα που τρελαίνουν περισσότερο τις γυναίκες;
- Τι αναζητούν οι άντρες σε μια γυναίκα, τόσο για μια εφήμερη γνωριμία όσο και για μια μακροπρόθεσμη σχέση;

Από τους συγγραφείς του #1 διεθνούς best-seller "Μα γιατί δεν με καταλαβαίνεις;" ένα βιβλίο που απαντάει με χιουμοριστική διάθεση σε όλα όσα μας απασχολούν στις σχέσεις μας με το άλλο φύλο.

Γιώργος Μπαρουξής (Μεταφραστής)


Allan Pease

Allan Pease (Συγγραφέας)

O Allan Pease είναι ο κορυφαίος ειδικός στη γλώσσα του σώματος, σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα βιβλία του, που εστιάζουν στην εξωλεκτική επικοινωνία στο επίπεδο των ανθρωπίνων σχέσεων, έχουν κυκλοφορήσει σε εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε σαράντα δύο γλώσσες. Ο Allan Pease δίνει επίσης διαλέξεις για την ανθρώπινη επικοινωνία σε πολλές χώρες του κόσμου, ενώ πραγματοποιεί και ειδικά σεμινάρια για λογαριασμό μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Εκτός από το "Απόλυτο βιβλίο για τη γλώσσα του σώματος" που έχει χαρακτηριστεί ως "επικοινωνιακή βίβλος", έχει γράψει άλλα 8 best seller και έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές, τις οποίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Barbara Pease

Barbara Pease (Συγγραφέας)

Η Barbara Pease είναι διευθύντρια της Peace International, η οποία παράγει DVD, εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια για επιχειρήσεις και κυβερνήσεις παγκοσμίως. Είναι επίσης συγγραφέας, μαζί με τον σύζυγό της Allan, του διεθνούς best seller "Γιατί οι άντρες όλο ψέματα λένε... και οι γυναίκες με το τίποτα κλαίνε".


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
399
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.469 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση