Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διαχείριση μισθοδοσίας
Συγγραφέας:   Πέτρος Γ. Ραπανάκης


Διαχείριση μισθοδοσίας
Κεντρικός άξονας αυτού του βιβλίου είναι η σύζευξη θεωρίας και πράξης που επιτυγχάνεται μέσω των πρακτικών εφαρμογών υπό μορφή φύλλων excel -άνω των 100 σε αριθμό- που είναι εγγεγραμμένες σε CD, το οποίο διατίθεται μαζί με το βιβλίο.

Με τις εφαρμογές αυτές στο excel υπολογίζονται με αξιόπιστο, έγκυρο και εύκολο τρόπο:
- Τα επιδόματα εορτών, οι αποδοχές αδείας, το επίδομα αδείας, οι αποδοχές ασθενείας, η αποζημίωση απολύσεως κ.λπ., των απασχολουμένων με καθεστώς πλήρους, μερικής, διαλείπουσας και εκ περιτροπής απασχόλησης.
- Η αποζημίωση αδείας των εργαζομένων σε σχέση και συνάρτηση με την προϋπηρεσία τους και το ημερολογιακό έτος απασχόλησης που διανύουν κατά το στάδιο λύσης της σχέσης εργασίας τους.
- Η προσμέτρηση των bonus και του επιδόματος ισολογισμού στα δώρα εορτών.
- Οι προσαυξήσεις των αποδοχών λόγω νυχτερινής, υπερεργασιακής, υπερωριακής και Κυριακάτικης απασχόλησης κ.λπ.

Επίσης στο βιβλίο αναλύεται ορθολογικά και υπεύθυνα το σύνολο των εργασιακών θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπεύθυνου προσωπικού (Άδειες, Επιδόματα εορτών, Απολύσεις, Αργίες, Ασθένεια μισθωτού, Μερική απασχόληση κ.λπ.) και παρατίθενται τρόποι ορθολογικής υπεύθυνης και σύννομης διαχείρισής τους.

H έκδοση "Διαχείριση Μισθοδοσίας" του οικονομολόγου Πέτρου Γ. Ραπανάκη, βασιζόμενη στην επιστημονική εγκυρότητα του συγγραφέα, αναλαμβάνει ρόλο συμβουλευτικό και συνεργατικό για το λογιστή, υπεύθυνο μισθοδοσίας.

24χ17 εκ., 976 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 657 (Λογιστική)
ISBN: 978-960-88851-1-0
ISBN (10ψήφιο): 960-88851-1-6
Βάρος: 1.239 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon
Εξαντλήθηκε
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ραπανάκης, Πέτρος Γ.
Ο Πέτρος Γ. Ραπανάκης γεννήθηκε το 1959 στον Πειραιά. Είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (Α.Β.Σ.Π.), με ειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία σε θέματα εργασιακών σχέσεων, εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσία. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ημερίδων και σεμιναρίων του ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ., του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.λπ., καθώς και σε πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.