Είσαι για ένα στοιχηματάκι;
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Είσαι για ένα στοιχηματάκι;

Βιβή Ματσούκα

13.69€ -10% 12.32€

Όταν ο Οράτιος συναντά τον Πολύκαρπο, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι μια ερώτηση όπως το «είσαι για ένα στοιχηματάκι;», θα άλλαζε τόσο πολύ τη σχέση μεταξύ ενός κύκλωπα και ενός νάνου. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Βιβή Ματσούκα

Βιβή Ματσούκα (Συγγραφέας)

Η Βιβή Ματσούκα γεννήθηκε στην Έδεσσα. Η καταγωγή της είναι από την Ήπειρο, από τη μεριά του πατέρα της, και από την Αίγινα από τη μεριά της μητέρας της. Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Τεχνολόγος Μηχανικός του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, αλλά και διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π. και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην τραπεζική από το Ε.Α.Π. Η αγάπη της για τη λογοτεχνία και τα παιδιά την οδήγησε στη συγγραφή κυρίως παιδικών βιβλίων. Τα παραμύθια της έχουν, επανειλημμένως, βραβευθεί με πρώτα βραβεία σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Το εκδοτικό της ντεμπούτο έχει γίνει με το παραμύθι το "Λουλούδι που λεγόταν Αρλεκίνος" (εκδ. Πορτοκάλι). Το παραμύθι αυτό έχει πάρει το πρώτο βραβείο στο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών το 2001. Όμως δεν ασχολείται μόνο με τη συγγραφή παραμυθιών αλλά και με την ποίηση, όπου επίσης έχει βραβευθεί. Φιλοδοξία της είναι, όπως λέει η ίδια, "να μπορεί το χάρισμα της λογοτεχνικής της ευχέρειας, που της δόθηκε από το Θεό, να το επιστρέψει στην κοινωνία". Γι΄ αυτό το λόγο μέρος των εκδόσεων από το νέο της παραμύθι, που έχει πάρει το 1ο βραβείο από "Το Καφενείο των Ιδεών", στο διαγωνισμό του 2004, θα αποδοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νεκτάριος Χασσάνδρας

Νεκτάριος Χασσάνδρας (Εικονογράφος)

Ο Νεκτάριος Χασσάνδρας γεννήθηκε στην Αταλάντη, το 1972. Από το 1987 άρχισε να γρατζουνάει το χαρτί και να σκαρώνει σκίτσα. Έκανε τις πρώτες του εικονογραφήσεις για ένα λογοτεχνικό φανζίν, που φτιάχτηκε μαζί με φίλους. Μετά το λύκειο και το στρατό, βρέθηκε στην Αθήνα, γύρω στα 1995. Έκανε σχέδια για τον "Επτάκυκλο" και τη "3 Guys", ενώ απ΄ το 2001 άρχισε η συμμετοχή του στην Πανελλάδική Έκθεση Γελοιογραφίας, στο Λαφύστι. Έχει έκτοτε πάρει μέρος και σε άλλες εκθέσεις και διαγωνισμούς, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το 2003 έκανε εικονογραφήσεις σε παιδικά παραμύθια και θεατρικά για παιδιά, για λογαριασμό των εκδόσεων "Ωρίων" και απ΄ το 2006 δημοσίευσε γελοιογραφίες του στο περιοδικό κόμικς "9" της Ελευθεροτυπίας.

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
36
Διαστάσεις:
29x21
Βάρος:
0.384 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση