Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οδηγός Oracle Database 11g
(Μάθετε την βάση δεδομένων Oracle 11g)

Οδηγός Oracle Database 11g
Περιγραφή: Μάθετε τις θεμελιώδεις αρχές της διαχείρισης και του προγραμματισμού της Oracle Database 11g γρήγορα και εύκολα. Μέσω των εργασιών του μαθήματος, μαθαίνετε τα βασικά των βάσεων δεδομένων, τον ρόλο τον διαχειριστή, την υψηλή διαθεσιμότητα και τα χαρακτηριστικά των μεγάλων βάσεων δεδομένων. Το βιβλίο σας καθοδηγεί στα θέματα της εγκατάστασης, διαχείρισης, προγραμματισμού, δημιουργίας εφεδρικών αντιγράφων και ανάκτησης βάσης δεδομένων. Παρέχεται επίσης μια αναλυτική εισαγωγή στον προγραμματισμό SQL και PL/SQL. Προετοιμαστείτε να γίνετε ένας πεπειραμένος DBA, προγραμματιστής ή χρήστης της Oracle, ακολουθώντας την αποδεδειγμένα σωστή μέθοδο αυτού του οδηγού:

Βασικές Αρχές - Κάθε αρχή διαιρείται σε λογικά οργανωμένα κεφάλαια, ιδανικά για να μπορέσετε να μάθετε ακολουθώντας τον δικό σας ρυθμό.

Εργασίες - Κάθε κεφάλαιο ανοίγει με συγκεκριμένες δεξιότητες που συζητούνται μέσα στο κεφάλαιο.

Έργα - Πρακτικές ασκήσεις σας δείχνουν πώς να εφαρμόσετε αυτά που μαθαίνετε σε κάθε κεφάλαιο.

Έλεγχοι Προόδου - Ενότητες αυτοελέγχου, για να ελέγχετε την πρόοδό σας.

Σημειώσεις - Πρόσθετες πληροφορίες που σχετίζονται με το συζητούμενο θέμα.

Έλεγχοι Γνώσεων - Ανασκόπηση στο τέλος κάθε κεφαλαίου, που ελέγχει τις γνώσεις σας, μέσω ερωτήσεων τύπου πολλαπλών επιλογών, πλήρωσης των κενών και συνοπτικής απάντησης

24χ17 εκ., 402 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.74 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Βάσεις δεδομένων), 004.07 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Σπουδή και διδασκαλία)
Άλλα πρόσωπα: Γιάννης Β. Σαμαράς (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-512-586-8
ISBN (10ψήφιο): 960-512-586-2
Βάρος: 0.712 κιλά
Εκδότης: Γκιούρδας Μ.
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
42.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

37.80
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Abbey, Michael S.
O Michael S. Abbey είναι ομιλητής σε πολλές εκδηλώσεις ομάδων χρηστών της Oracle. Εργάζεται με το λογισμικό από τα μέσα της δεκαετίας του ΄80, και έχει εργαστεί με τις εκδόσεις 3 ως 10g της Oracle. Είναι ενεργό μέλος του International Oracle Users Group, μιας κοινότητας χρηστών με έδρα το Σικάγο.

Abramson, Ian
O Ian Abramson είναι ο Γενικός Διευθυντής Τεχνικών Θεμάτων της Red Sky Data, μιας εταιρείας με έδρα το Τορόντο, που υλοποιεί λύσεις Αποθηκών Δεδομένων και Oracle για τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Έχει συγγράψει μαζί με άλλους πολλά βιβλία για την Oracle. Είναι επίσης φημισμένος για τα σεμινάρια και για τα μαθήματα περί τεχνικών θεμάτων που παραδίδει.

Corey, Michael
O Michael Corey, επιχειρηματίας, συγγραφέας και φημισμένος ειδικός σε σχεσιακές βάσεις δεδομένων και Αποθήκες Δεδομένων, έχει ιδρύσει την Ntirety Technologies από τον Μάιο του 2001. Είναι ομιλητής σε τεχνικά συνέδρια σε όλο τον κόσμο και έχει γράψει πολλά άρθρα και βιβλία για τεχνικά θέματα. Επίσης έχει λάβει μέρος στη συγγραφή αρκετών βιβλίων της σειράς Oracle. Τέλος, έχει ιδρύσει (και είναι ενεργό μέλος σε) πολλές οργανώσεις και ομάδες χρηστών της Oracle.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.