Οδηγός Oracle Database 11g
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Οδηγός Oracle Database 11g

Μάθετε την βάση δεδομένων Oracle 11g

Συλλογικό έργο

Ian Abramson

Michael S. Abbey

42.00€ -10% 37.80€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789605125868

  • Κατηγορίες:

    Πληροφορική

  • Έτος κυκλοφορίας

    2009

  • Εκδότης

    Γκιούρδας Μ.

Περιγραφή: Μάθετε τις θεμελιώδεις αρχές της διαχείρισης και του προγραμματισμού της Oracle Database 11g γρήγορα και εύκολα. Μέσω των εργασιών του μαθήματος, μαθαίνετε τα βασικά των βάσεων δεδομένων, τον ρόλο τον διαχειριστή, την υψηλή διαθεσιμότητα και τα χαρακτηριστικά των μεγάλων βάσεων δεδομένων. Το βιβλίο σας καθοδηγεί στα θέματα της εγκατάστασης, διαχείρισης, προγραμματισμού, δημιουργίας εφεδρικών αντιγράφων και ανάκτησης βάσης δεδομένων. Παρέχεται επίσης μια αναλυτική εισαγωγή στον προγραμματισμό SQL και PL/SQL. Προετοιμαστείτε να γίνετε ένας πεπειραμένος DBA, προγραμματιστής ή χρήστης της Oracle, ακολουθώντας την αποδεδειγμένα σωστή μέθοδο αυτού του οδηγού: Βασικές Αρχές - Κάθε αρχή διαιρείται σε λογικά οργανωμένα κεφάλαια, ιδανικά για να μπορέσετε να μάθετε ακολουθώντας τον δικό σας ρυθμό. Εργασίες - Κάθε κεφάλαιο ανοίγει με συγκεκριμένες δεξιότητες που συζητούνται μέσα στο κεφάλαιο. Έργα - Πρακτικές ασκήσεις σας δείχνουν πώς να εφαρμόσετε αυτά που μαθαίνετε σε κάθε κεφάλαιο. Έλεγχοι Προόδου - Ενότητες αυτοελέγχου, για να ελέγχετε την πρόοδό σας. Σημειώσεις - Πρόσθετες πληροφορίες που σχετίζονται με το συζητούμενο θέμα. Έλεγχοι Γνώσεων - Ανασκόπηση στο τέλος κάθε κεφαλαίου, που ελέγχει τις γνώσεις σας, μέσω ερωτήσεων τύπου πολλαπλών επιλογών, πλήρωσης των κενών και συνοπτικής απάντησης

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ian Abramson

Ian Abramson (Συγγραφέας)

O Ian Abramson είναι ο Γενικός Διευθυντής Τεχνικών Θεμάτων της Red Sky Data, μιας εταιρείας με έδρα το Τορόντο, που υλοποιεί λύσεις Αποθηκών Δεδομένων και Oracle για τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Έχει συγγράψει μαζί με άλλους πολλά βιβλία για την Oracle. Είναι επίσης φημισμένος για τα σεμινάρια και για τα μαθήματα περί τεχνικών θεμάτων που παραδίδει.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Michael S. Abbey

Michael S. Abbey (Συγγραφέας)

O Michael S. Abbey είναι ομιλητής σε πολλές εκδηλώσεις ομάδων χρηστών της Oracle. Εργάζεται με το λογισμικό από τα μέσα της δεκαετίας του '80, και έχει εργαστεί με τις εκδόσεις 3 ως 10g της Oracle. Είναι ενεργό μέλος του International Oracle Users Group, μιας κοινότητας χρηστών με έδρα το Σικάγο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Michael Corey

Michael Corey (Συγγραφέας)

O Michael Corey, επιχειρηματίας, συγγραφέας και φημισμένος ειδικός σε σχεσιακές βάσεις δεδομένων και Αποθήκες Δεδομένων, έχει ιδρύσει την Ntirety Technologies από τον Μάιο του 2001. Είναι ομιλητής σε τεχνικά συνέδρια σε όλο τον κόσμο και έχει γράψει πολλά άρθρα και βιβλία για τεχνικά θέματα. Επίσης έχει λάβει μέρος στη συγγραφή αρκετών βιβλίων της σειράς Oracle. Τέλος, έχει ιδρύσει (και είναι ενεργό μέλος σε) πολλές οργανώσεις και ομάδες χρηστών της Oracle.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Michelle Malcher (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιάννης Β. Σαμαράς (Μεταφραστής)

Ο Γιάννης Β. Σαμαράς είναι ηλεκτρολόγος μηχανολόγος ΕΜΠ.

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
402
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
0.712 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση