Το αλλήθωρο αρκουδάκι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το αλλήθωρο αρκουδάκι

Μυθιστόρημα

Ed McBain

Όλα ξεκίνησαν όταν η όμορφη σχεδιάστρια Λέινυ Κόμινς κατηγόρησε τους πρώην εργοδότες της ότι της έκλεψαν την ιδέα για μια νέα κουκλα, ένα αλλήθωρο αρκουδάκι. Ο δικηγόρος Μάθιου Χόουπ είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει την υπόθεση, αλλά ξαφνικά κάποιος δολοφονεί τον κατηγορούμενο μεγαλοβιομήχανο στο σκάφος του. Τώρα η Λέινυ δεν είναι μόνο μηνύτρια, αλλά και κατηγορούμενη για φόνο. Και παρόλο που διακηρύσσει με πάθος την αθωότητά της, η εκδοχή της συνεχώς αλλάζει και τα ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος της πολλαπλασιάζονται. Μέχρι που έκπληκτος ο Χόουπ διαπιστώνει ότι είναι μπλεγμένη και σε μία απίστευτη ερωτική σχέση.
"Ο Εντ ΜακΜπέιν είναι ένας δεξιοτέχνης. Είναι ένας ανυπέρβλητος στιλίστας".
Newsweek

Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος

Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος (Μεταφραστής)

Ο Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1963 στην εφημερίδα "Βήμα", όπου ασχολήθηκε αποκλειστικά σχεδόν με το δικαστικό ρεπορτάζ. Το 1973 μετακινήθηκε στα "Νέα", όπου έμεινε ως τα τέλη του 1986 ως κοινοβουλευτικός συντάκτης και υπεύθυνος για ένα διάστημα των ΄Μικροπολιτικών΄. Το 1979 ήταν ένας από τους τέσσερις δημοσιογράφους που εξέδωσαν τη σατιρική εφημερίδα "Το Ποντίκι", από την οποία αποχώρησε τον Αύγουστο του 1987. Από τον Σεπτέμβριο του 1987 εργαζόταν στην εφημερίδα "΄Εθνος" όπου για είκοσι χρόνια υπήρξε ο βασικός αρθρογράφος της, διατηρώντας παράλληλα και την προσωπική στήλη "Έτσι τα βλέπω". Είχε μεταφράσει πάνω από 150 βιβλία, μεγάλων συγγραφέων από Πούσκιν, Όσκαρ Ουάιλντ, Μαρκ Τουέιν, Φόκνερ, Έρμαν Έσσε και Νόρμαν Μέιλερ έως Κόναν Ντόιλ, Κάρολ Τζόις Όουτς, Ρουθ Ρέντερ. Ντ. Π. Τζέιμς, Μάικλ Μουρ, Μπανάνα Γιοσιμότο.

Ed McBain

Ed McBain (Συγγραφέας)

O Έντ ΜακΜπέιν (λογοτεχνικό ετερώνυμο του αμερικανού συγγραφέα Evan Hunter, 1926-2005), είναι ένα από τα διασημότερα ονόματα της αστυνομικής λογοτεχνίας και ο πρώτος μη Βρετανός κάτοχος του βραβείου Crime Writers΄ Association/Cartier Diamond Dagger Award. Έγινε εξαιρετικά δημοφιλής κυρίως με τη σειρά "87th Precinct" ("87ο Αστυνομικό τμήμα") που αριθμεί περισσότερα από 50 βιβλία (το πρώτο εκδόθηκε το 1956 και το τελευταίο, με τίτλο "Hark!", το 2004), τα βιβλία της σειράς "Matthew Hope" και άλλα μυθιστορήματα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
337
Διαστάσεις:
21x13
Βάρος:
0.248 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση