Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Εμβάθυνση προς εύρεση του ακριβέστερου σχεδίου
(Σκακιστικές επιλογές)

Εμβάθυνση προς εύρεση του ακριβέστερου σχεδίου
Το παρόν βιβλίο αποτελεί μια συλλογή επιλεγμένων θέσεων από παρτίδες και σπουδές με στόχο την εξάσκηση στη εύρεση του ακριβέστερου σχεδίου σε κάθε θέση. Ειδικότερα, ο ιδιαίτερος σκοπός για τη συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου ήταν η εμβάθυνση στον τρόπο προσέγγισης μιας θέσης.

Η πραγματικότητα ενός σχεδίου είναι η εφαρμογή συγκεκριμένων ιδεών που προκύπτουν κατά την προσπάθειά μας να κατανοήσουμε τη θέση. Φυσικά η πολυπλοκότητα κάθε σχεδίου δεν είναι παρόμοια σε όλες τις περιπτώσεις. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε θέσης μπορούν να ερμηνεύσουν τους λόγους για τους οποίους θα παίξουμε τις επόμενές μας κινήσεις. Έτσι το κεντρικό θέμα που αναπτύσσεται στο βιβλίο αυτό σχετίζεται με την οργάνωση της σκακιστικής σκέψης.

Η ύλη του βιβλίου απευθύνεται σε παίκτες κάθε επιπέδου, ενώ τα κεφάλαια έχουν διαμορφωθεί με αυξανόμενη δυσκολία. Στις θέσεις που παρουσιάζονται περιλαμβάνονται αναλύσεις, παρατηρήσεις με εκτενή επεξήγηση, σύγκριση βαριάντων, προβλήματα προς λύση, 104 διαγράμματα και ειδικές συμβουλές για την πλήρη καθοδήγηση του αναγνώστη. Πρόκειται για ένα βιβλίο απαραίτητο σε όποιον θέλει να κατανοήσει τις απαραίτητες τεχνικές που θα τον οδηγήσουν στην εύρεση του ακριβέστερου σχεδίου στις παρτίδες του!

22χ16 εκ., 215 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Λαμία
Ταξινόμιση DDC: 794.1 (Σκάκι)
ISBN: 978-960-98569-3-5
ISBN (10ψήφιο): 960-98569-3-4
Βάρος: 0.423 κιλά
Εκδότης: Οιωνός
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon
Εξαντλήθηκε
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.