Πέντε επιθυμίες
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πέντε επιθυμίες

Πώς η απάντηση σ' ένα απλό ερώτημα μπορεί να κάνει τα όνειρά σας αληθινά

Gay Hendricks

Δεν ξέρεις ποτέ πότε θα συμβεί, πότε θα νιώσεις αυτή τη στιγμή που θα μεταλλάξει εντελώς τη ζωή σου. Όταν κοιτάς πίσω, συχνά μετά από χρόνια, μπορείς να δεις με ποιο τρόπο μια συνομιλία ή μια βαθιά αλήθεια που διάβασες σε ένα βιβλίο άλλαξε όλη τη πορεία της ζωής σου.
Ο Γκέι Χέντρικς είχε μια απίθανη συνομιλία σε ένα πάρτι που του άλλαξε τη ζωή. Το δώρο που έλαβε σε αυτή τη συνάντηση έγινε η βάση για να δημιουργήσει τη ζωή που ονειρευόταν. Τώρα, σε αυτό το θαυμάσιο βιβλίο, μας μεταφέρει την ενόραση που είχε εκείνη τη μαγική στιγμή.
Είναι δυνατόν η ανάγνωση αυτού του βιβλίου να είναι μια από αυτές τις μαγικές στιγμές αλλαγής της δικής σου ζωής;
Στα τριάντα μου έλαβα το δώρο μιας ερώτησης που άλλαξε την κατεύθυνση της ζωής μου. Η απόφασή μου να απαντήσω αυτή την ερώτηση μου έδωσε μια ζωή κατά την οποία όλα τα όνειρά μου έγιναν πραγματικότητα. Τώρα θέλω να σας προσφέρω αυτό το δώρο, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσετε τη γλυκιά του δύναμη για να δημιουργήσετε τη δική σας ολοκληρωμένη ζωή.

Αθηνά Παπάζογλου (Μεταφραστής)


Gay Hendricks

Gay Hendricks (Συγγραφέας)

Ο Γκέι Χέντρικς έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς και ομιλητές της εποχής μας. Τα βιβλία, τα σεμινάρια και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω Ίντερνετ έχουν βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να αλλάξουν σε βάθος την ποιότητα της ζωής τους. Το Ινστιτούτο Γκέι Χέντρικς προσφέρει σεμινάρια, εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, προγράμματα με ηχογραφημένες διαλέξεις και εκπαίδευση. Το τελευταίο δημιούργημα του Γκέι είναι το Illumination University (Πανεπιστήμιο της Φώτισης) όπου οι πιο διάσημοι δάσκαλοι στο κόσμο συμμετέχουν σε τηλεμαθήματα και συγκεντρώσεις μέσω Ίντερνετ. Επίσης είναι συνιδρυτής του Spiritual Cinema Circle (Πνευματικός Κινηματογραφικός Κύκλος), ο οποίος προσφέρει νέα κινηματογραφικά έργα με κατάλληλη δόνηση σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ζει και δουλεύει με την γυναίκα του Κάθλιν στο Οτζάι της Καλιφόρνια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
139
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.202 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση