Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Χρηματοοικονομική διοίκηση και τραπεζική οικονομική
(Αποτίμηση κινδύνου και επενδύσεων)

Χρηματοοικονομική διοίκηση και τραπεζική οικονομική
[...] Το χρηματοοικονομκό σύστημα αποτελεί τον πιο νευραλγικό τομέα του σύγχρονου οικονομικού περιβάλλοντος. Η λειτουργία του επηρεάζεται και ταυτόχρονα επηρεάζει ένα πλήθος δραστηριοτήτων, που συνδέονται άμεσα τόσο με τις συνθήκες, όπως αυτές αναπτύσσονται στα πλαίσια της εγχώριας οικονομίας, όσο και με τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στις διεθνείς αγορές.
Ο σκοπός του βιβλίου είναι να αναλύσει το περιβάλλον και τα εργαλεία της χρηματοοικονομικής, την εξέλιξή τους και την τελική μορφή με την οποία πραγματοποιούνται σήμερα οι συναλλαγές.
[...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

25χ17 εκ., 380 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 1 από 4
ISBN Set: 960-91201-5-6
ISBN13 Set: 978-960-91201-5-9
Ταξινόμιση DDC: 332.6 (Επενδύσεις ), 332.1 (Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες ), 332 (Χρηματοοικονομική)
ISBN: 978-960-91201-6-6
ISBN (10ψήφιο): 960-91201-6-4
Βάρος: 0.915 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2002
Γράψε τη δική σου κριτική
40.76
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

36.28
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Πετράκης, Παναγιώτης Ε.
Ο Παναγιώτης Ε. Πετράκης είναι καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος πτυχίου οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο Sterling και διδακτορικού διπλώματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συγγράψει πλήθος από επιστημονικά κείμενα και μονογραφίες, ενώ έχει εκτενείς δημοσιεύσεις σε αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά περιοδικά σε μία σειρά από γνωστικά αντικείμενα που περιλαμβάνουν την οικονομική ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα και την τραπεζική οικονομική. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος διεθνών επιτροπών και συμβούλια οικονομικών εμπειρογνωμόνων. Είναι συγγραφέας μιας σειράς από διδακτικά εγχειρίδια με αντικείμενο την αξιολόγηση επενδύσεων, την τραπεζική οικονομική, την οικονομική ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, τα οποία διδάσκονται σε ελληνικά πανεπιστήμια. Έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. και επιστημονικών επιτροπών σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, ενώ, είναι επιστημονικός υπεύθυνος των προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και κατάρτισης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.