Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σχεδίαση εφαρμογών αυτοματισμού με τη γλώσσα Step 7 σε LAD & FBD
(Προγραμματιζόμενοι ελεγκτές SIMATIC S7-300/400)
Συγγραφέας:   Hans Berger


Σχεδίαση εφαρμογών αυτοματισμού με τη γλώσσα Step 7 σε LAD & FBD
[...] Το παρόν βιβλίο αναλύει τις γλώσσες προγραμματισμού LAD και FBD για τους ελεγκτές S7-300/400. Στο πρώτο μέρος, γίνεται μία παρουσίαση του συστήματος αυτοματισμού S7-300/400 καθώς και μία εισαγωγή για τα βασικά σημεία χειρισμού της STEP 7. Το επόμενο τμήμα του βιβλίου κατευθύνει τους αρχάριους χρήστες ή τους χρήστες εκείνους που προέρχονται από τη χρήση συστημάτων ελέγχου με ρελέ επαφών περιγράφοντας τις "Βασικές Συναρτήσεις" ενός δυαδικού συστήματος ελέγχου. Το τμήμα που αναφέρεται στις ψηφιακές συναρτήσεις εξηγεί πως συνδυάζονται οι ψηφιακές τιμές, για παράδειγμα, βασικοί υπολογισμοί, συγκρίσεις, μετατροπές τύπων δεδομένων κτλ. Με την LAD ή την FBD, μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη του προγράμματος (ροή του προγράμματος) και να δημιουργήσετε δομημένα προγράμματα. Επιπλέον, όπως σε ένα κυκλικά εκτελούμενο κύριο πρόγραμμα, μπορείτε να ενσωματώσετε κομμάτια κώδικα που εκτελούνται υπό συνθήκες (event-driven), καθώς επίσης και να μεταβάλετε την συμπεριφορά του ελεγκτή κατά την εκκίνηση και κατά την περίπτωση εμφάνισης λαθών/σφαλμάτων.
Η ανάλυση των γλωσσών LAD και FBD ολοκληρώνεται με μία γενική σύνοψη των συναρτήσεων συστήματος και των ομάδων συναρτήσεων των LAD και FBD.
Η έκδοση της STEP 7 πάνω στην οποία βασίζεται το βιβλίο είναι η έκδοση 5.1 (Version 5.1) του λογισμικού προγραμματισμού της STEP 7.

Hαns Berger Erlαngen, Μάρτιος 2001

25χ18 εκ., 498 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 005.13 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού)
Άλλα πρόσωπα: Χρήστος Λ. Μήλιος (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-8050-66-2
ISBN (10ψήφιο): 960-8050-66-9
Βάρος: 1.029 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
27.60
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

24.84
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.