Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Το Α και το Ω του management συντονιστών ασφαλιστικών επιχειρήσεων
(Εκπαιδευτική ύλη εξετάσεων υπουργείου)

Το Α και το Ω του management συντονιστών ασφαλιστικών επιχειρήσεων
"Το Α & το Ω του management συντονιστών ασφαλιστικών επιχειρήσεων" της Μελίνας Τσικογιαννοπούλου (ΜΒΑ), συμβούλου επιχειρήσεων-εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού, δείχνει βήμα προς βήμα το "τι" και το "πως" στο χώρο του σύγχρονου management.
Καταδεικνύει το συστηματικό και τον αποτελεσματικό τρόπο σχεδιασμού και ανασχεδιασμού δράσης, τα συστήματα, τις τακτικές και τους ελιγμούς, για να βγει νικητής ο κάθε συντονιστής στη μάχη του ανταγωνισμού, με σκοπό την επιτυχία και όχι την επιβίωση.

Το παρόν βιβλίο έχει στηριχθεί στη δομή και αποτελεί συνέχεια της βραβευμένης από το ΕΙΑΣ μελέτης της συγγραφέως με τίτλο "Management ασφαλιστικών επιχειρήσεων " ( Εκδoσεις Financial Forum, 1993). Επίσης, περιέχει στοιχεία και συμπεράσματα έρευνας με τίτλο "Οι Critical Success Factors Επιλογής & Ανάπτυξης ενός ικανού συντονιστή (manager) ασφαλιστικών συμβούλων", που διεξήγαγε η ίδια το 2005 στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, για την απόκτηση του μεταπτυχιακού της τίτλου ΜΒΑ από το Kingston University, London, U.K.

Χωρισμένο σε 9 ενότητες, το βιβλίο αναλύει:
- 1η Αρχή: Σχεδιασμός - στόχοι,
- 2η Αρχή: Οργάνωση - προγραμματισμός,
- 3η Αρχή: Στελέχωση,
- 4η Αρχή: Καθοδήγηση - διεύθυνση,
- 5η Αρχή: Έλεγχος.

Καλύπτει πλήρως την εξεταστέα ύλη των διαμεσολαβούντων συντονιστών, όπως αυτή καθορίστηκε από την τεχνική επιτροπή εκπαίδευσης και εξετάσεων των διαμεσολαβούντων, του Υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ για την εξάσκηση των υποψηφίων παραθέτει 100 ερωτήσεις επί της διδακτέας ύλης των συντονιστών.

24χ17 εκ., 172 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658.8 (Μάρκετινγκ), 658.1 (Διοίκηση και οργάνωση προσωπικού), 658.07 (Διοίκηση και οργάνωση - Σπουδή και διδασκαλία)
ISBN: 978-960-7247-46-9
ISBN (10ψήφιο): 960-7247-46-9
Βάρος: 0.37 κιλά
Εκδότης: Financial Forum
Έτος Κυκλοφορίας: 2006
Γράψε τη δική σου κριτική
25.48
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.68
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.