Χρυσοί κανόνες για πριγκίπισσες
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Χρυσοί κανόνες για πριγκίπισσες

Hilke Rosenboom

8.80€ -26% 6.51€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604535927

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2009

  • Εκδότης

    Ψυχογιός

Η Άνι, η Μίσι και η Ελίνα είναι πολύ χαρούμενες γιατί θα γίνουν πριγκίπισσες. Με ποιον τρόπο; Ανακάλυψαν στο βιβλιοπωλείο του πατέρα της Μίσι οχτώ σελίδες από ένα εγχειρίδιο με χρυσούς κανόνες για πριγκίπισσες. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να βρουν και τις υπόλοιπες σελίδες, πράγμα καθόλου εύκολο. Θα μπορέσει, άραγε, να τις βοηθήσει η μυστηριώδης αριστοκράτισσα Μπελ φον Β.; Ένα βιβλίο για όλα τα κορίτσια που κρύβουν μέσα τους μια αληθινή πριγκίπισσα.

Στέλλα Κουνδουράκη (Μεταφραστής)


Hilke Rosenboom

Hilke Rosenboom (Συγγραφέας)

Η Χίλκε Ρόζενμπομ γεννήθηκε το 1957 και πέρασε τα παιδικά της χρόνια σ΄ ένα νησί. Σπούδασε γλωσσολογία και δημοσιογραφία και δούλεψε για δεκαπέντε χρόνια ως δημοσιογράφος στο Stern, ένα μεγάλο περιοδικό που κυκλοφορεί στο Αμβούργο. Το 1995 άρχισε να εκδίδει μυθιστορήματα για μεγάλους και παιδιά. Μέχρι τον ξαφνικό της θάνατο το 2008, η Χίλκε Ρόζενμπομ ζούσε με τον άντρα της και τα παιδιά τους πότε στο Όστφρισλαντ, ένα μικρό νησί στη Βόρεια Θάλασσα, και πότε στο Αμβούργο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Franziska Harvey (Εικονογράφος)

Η Φραντσίσκα Χάρβεϊ γεννήθηκε το 1968 στη Φρανκφούρτη, κοντά στον ποταμό Μάιν. Τελειώνοντας τις σπουδές της στην εικονογράφηση και καλλιγραφία στο πανεπιστήμιο του Βισμπάντεν, συνεργάστηκε για πολλά χρόνια ως εικονογράφος με διάφορους εκδοτικούς οίκους και πρακτορεία ειδήσεων. Ζει με τον άντρα της, τα τρία παιδιά τους και δυο γάτες στη Φρανκφούρτη.

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
158
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.262 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση