Η Κίκο ταξιδεύει και γνωρίζει τον κόσμο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η Κίκο ταξιδεύει και γνωρίζει τον κόσμο

Ένα πρωτότυπο παραμυθ-ιστόρημα για μικρούς και μεγάλους

Μανόλης Μαυρολέων

3.98€

Νέες περιπέτειες για την τολμηρή Κίκο, που αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι για να γνωρίσει τον κόσμο. Σ’ αυτή την εξόρμηση συναντά νέους φίλους, όπως τον Θόδωρα το λαγό, που θα γίνει φανατικός... παραμυθοφάγος, τον Μήτσο τον πελαργό, το γλάρο μπαρμπα-Νικόλα, παλαίμαχο και συνταξιούχο ναυτικό αλλά και φίλο του ξακουστού... Ποπάυ! Οι ιστορίες, οι μύθοι και τα παραμύθια πάνε κι έρχονται από στόμα σε αυτί κι από αυτί σε στόμα... Η Κίκο λέει τις ιστορίες και τα παραμύθια της γιαγιάς της και μαθαίνει τις νέες ιστορίες του κοσμογυρισμένου μπαρμπα-Νικόλα... Στο τέλος, μια απρόσμενη διπλή (...) συνάντηση θα κάνει και την ίδια μέρος μιας απροσδόκητης αλλά αρκετά επικίνδυνης ιστορίας!... Θα έχει, άραγε, αίσιο τέλος και η ιστορία της... ιστορίας της Κίκο;


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Μανόλης Μαυρολέων

Μανόλης Μαυρολέων (Συγγραφέας)

Ο Μανόλης Μαυρολέων, γεννήθηκε στη Ρόδο το 1958 και έμαθε τα πρώτα γράμματα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κάσο. Σπούδασε φαρμακευτική στη Γένοβα και την Αθήνα. Γράφει και φαντάζεται ιστορίες από 8 χρονών. Εκτός από το παραμύθι με τίτλο "Ο Χρονομάστορας" κυκλοφορούν ακόμη "Το αφηρημένο αστέρι" (εκδόσεις Κέδρος), "Κίκο, η κότα που έμαθε να πετάει!..." (εκδόσεις Πατάκη) το μυθιστόρημα "Να σου κάμω την ιστορία μου...". Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Τόνια Μάνεση και έχει μία κόρη την Αγγελική.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιώργος Σγουρός

Γιώργος Σγουρός (Εικονογράφος)

Ο Γιώργος Σγουρός γεννήθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1973. Είναι πτυχιούχος στο Τμήμα Γραφιστικής της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και εργάστηκε ως σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων για την Artoon, την Big Bang Toons και την Time Lapse Pictures στην παραγωγή ταινιών και σποτ για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Έχει εικονογραφήσει παιδικά παραμύθια και εκπαιδευτικά βιβλία.


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
142
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.19 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση