Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Νέες κατευθύνσεις στη διδακτική της Ιστορίας

Νέες κατευθύνσεις στη διδακτική της Ιστορίας
Η Ιστορία πάντα αποτελούσε και αποτελεί ένα επίμαχο θέμα όσον αφορά τη διδασκαλία της και τη θέση της στο αναλυτικό πρόγραμμα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης. Οι σύγχρονες εξελίξεις με την παγκοσμιοποίηση και τη μετακίνηση πληθυσμών δημιούργησε και την ανάγκη νέων προσεγγίσεων στη διδασκαλία της Ιστορίας στο νέο πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Ο συγγραφέας του παρόντος τόμου επιχειρεί να εξετάσει το θέμα της Διδακτικής της Ιστορίας από μια άλλη "μαθητο-κεντρική σκοπιά" και να δώσει στους εκπαιδευτικούς ιδέες για το πώς να οργανώσουν τη δική τους προσέγγιση στο μάθημα της Ιστορίας.

72 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 909.007 (Ιστορία - Σπουδή και διδασκαλία), 375 (Εκπαίδευση - Προγράμματα μαθημάτων), 370.71 (Εκπαίδευση εκπαιδευτικών)
ISBN: 978-960-6801-20-4
ISBN (10ψήφιο): 960-6801-20-9
Βάρος: 0.4 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
8.16
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

7.26
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Δημοσθένους, Ανθούλλης Α.
Ο Ανθούλλης Α. Δημοσθένους γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου στα 1976. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τα έτη 1999-2001 παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα ειδίκευσης της βυζαντινής ιστορίας στο Παν/μιο Αθηνών και τώρα είναι υποψήφιος διδάκτορας στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει ασχοληθεί με την επιστημονική έρευνα γύρω από όλο σχεδόν το φάσμα της βυζαντινής ιστορίας. Συστηματικά έχει ασχοληθεί με τη μελέτη της βυζαντινής Κύπρου. Εκτός από το παρόν βιβλίο έχει εκπονήσει δύο ακόμη επιστημονικά άρθρα που αφορούν την Κύπρο L΄ empire chypriote 1184-1191, Βυζαντινός Δόμος 12 (2001), και: Το "έθνος των Κυπρίων", Ιδεολογικές τάσεις στη βυζαντινή Κύπρο (965-1191), Επετηρίδα του Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών της Λευκωσίας.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.