Warhammer 40K: Πρώτοι και μοναδικοί
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Warhammer 40K: Πρώτοι και μοναδικοί

Dan Abnett

Στο μακρινό μέλλον, τη 41η χιλιετία, σε έναν κόσμο ρημαγμένο από τον πόλεμο, ξεκινά η Σταυροφορία στους Κόσμους της Σαμπάτ.
Οι αναρίθμητες τάξεις της Αυτοκρατορικής Φρουράς αντιμετωπίζουν τις πανίσχυρες δυνάμεις του Χάους και η ανθρωπότητα καλείται να επικρατήσει με κάθε κόστος. Ο Κομισάριος Ίμπραμ Γκοντ έχει ορκιστεί να κρατήσει ζωντανούς τους άντρες του Πρώτου και Μοναδικού Συντάγματος του Τάνιθ κατά τη διάρκεια της εκστρατείας. Τα περίφημα "Φαντάσματα του Γκοντ", όμως, δεν πρέπει να φυλάγονται μόνο από τα πυρά του εχθρού αλλά και από τις μηχανορραφίες των άλλων συνταγμάτων...

Dan Abnett

Dan Abnett (Συγγραφέας)

O Dan Abnett ζει και εργάζεται στο Μέντστοουν, στο Κεντ της Αγγλίας. Είναι ιδιαίτερα γνωστός για το έργο του στο χώρο των κόμιξ, καθώς την τελευταία δεκαετία έχει γράψει σενάρια για πολλούς τίτλους, ανάμεσα στους οποίους τα "Mr. Men", "X-Men" και "Legion of Superheroes" και "Superman" για την DC Comics, καθώς και τα "Sinister Dexter" και "The VCs" για το "2000 AD". To 2003 τιμήθηκε με το National Comics Award ως ο καλύτερος Σύγχρονος Συγγραφέας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ερμής Κατσαμπάνης (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
351
Διαστάσεις:
18χ12
Βάρος:
0.24 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση