Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η επίδραση του Internet στα ΜΜΕ

Η επίδραση του Internet στα ΜΜΕ
Το Διαδίκτυο καθιερώθηκε με αξιοσημείωτη, θα μπορούσαμε να πούμε πρωτοφανή, ταχύτητα ως αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ζωής πολλών ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι τους. Αυτό το βιβλίο παρέχει μια πλήρη ανάλυση της επίδρασης που είχε το Διαδίκτυο στην παραγωγή και την κατανάλωση των προϊόντων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Διερευνά και αναπτύσσει τις αλλαγές που επιφέρει στα MME και τους κλάδους διαμεσολαβούμενης διάθεσης περιεχομένου αυτή η συνεχώς εξελισσόμενη πλατφόρμα επικοινωνίας, καθώς και τις επιπλοκές αυτών των αλλαγών. Το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί από μια ομάδα ειδικών που ασχολήθηκαν με την έρευνα και την ανάλυση αυτών των θεμάτων, σε μια χρονική περίοδο πέντε ετών.

"Αυτό το βιβλίο επιχειρεί να αναλύσει θέματα που αφορούν το Διαδίκτυο και τα ΜΜΕ σε ένα περιβάλλον που αλλάζει ραγδαία. Καλύπτει μια σειρά από σημαντικά θέματα που θα εξακολουθήσουν να μας απασχολούν για αρκετό καιρό και αντικατοπτρίζει τα πλεονεκτήματα της διεθνούς συνεργασίας μεταξύ διαφορετικών ακαδημαϊκών ειδικοτήτων".
(Δρ. Heinz-Werner Nienstedt, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εκπαιδευτικής Ένωσης για τη Διαχείριση των ΜΜΕ)

"Αυτό το βιβλίο είναι ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο για τους ερευνητές, τους καθηγητές και τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για τη σχέση μεταξύ του Διαδικτύου και των ΜΜΕ και αποτελεί πολύτιμη προσφορά στη βιβλιογραφία... υπογραμμίζει τις τεράστιες δυνατότητες του Διαδικτύου και παρουσιάζει τους διάφορους τρόπους με τους οποίους βίωσαν την επίδρασή του οι διάφοροι τομείς των Μ.Μ.Ε.".
(Καθηγητής Colin Sparks, Πανεπιστήμιο του Westminster)

Ποια επίδραση είχε το Διαδίκτυο στους διάφορους κλάδους των ΜΜΕ; Ποιες νέες ελεγκτικές πολιτικές και επιχειρηματικά μοντέλα βασίζονται στο Διαδίκτυο; Ποια επίδραση είχε το Διαδίκτυο στους τρόπους με τους οποίους παράγουμε, προσπελαύνουμε και καταναλώνουμε μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλο περιεχόμενο;

To βιβλίο αυτό συνδυάζει εμπεριστατωμένες αναλύσεις διακεκριμένων πανεπιστημιακών και επιχειρεί να διερευνήσει τις επιπτώσεις της έλευσης του Διαδικτύου από την άποψη της οικονομίας, της νομοθεσίας, της στρατηγικής και της επιχειρηματικής οργάνωσης.

Η διερεύνηση του θέματος από μια διεθνή ομάδα επιστημόνων, διαφόρων ειδικοτήτων προσφέρει την εις βάθος κατανόηση των πολλαπλών τεχνολογικών, οικονομικών και κοινωνικών αλλαγών που επέφερε το Διαδίκτυο.

Το βιβλίο αυτό δεν πρέπει να λείψει από τη βιβλιοθήκη όσων μελετούν, ερευνούν ή εργάζονται στους κλάδους των ΜΜΕ, της δημοσιογραφίας, της διαχείρισης των μέσων και της καλλιτεχνικής διεύθυνσης.

24χ16 εκ., 222 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 302.23 (Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης), 303.483 3 (Διαδίκτυο (Κοινωνικές επιστήμες))
Άλλα πρόσωπα: Χάρης Τζαννής (Επιμελητής) , Αντιγόνη Ν. Διαλινού (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-6898-03-7
ISBN (10ψήφιο): 960-6898-03-2
Βάρος: 0.451 κιλά
Εκδότης: Άσπρη λέξη
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
18.35
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

16.33
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Lucy Kung είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Media Management Transformation Centre, Πανεπιστήμιο Jonkoping, Σουηδία, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ελβετικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (Swiss Broadcasting Corporation - SRG) και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εκπαιδευτικής Ένωσης για τη Διαχείριση των Μ.Μ.Ε.

Ο Robert G. Picard είναι διευθυντής του Media Management Transformation Centre και καθηγητής Οικονομικής των Μέσων στη Διεθνούς Επιχειρηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Jonkoping.

Η Ruth Towse είναι καθηγήτρια Οικονομικής των Δημιουργικών Κλάδων στο Πανεπιστήμιο Erasmus του Ρότερνταμ, Ολλανδία και στο Πανεπιστήμιο Bournemouth, Ην. Βασίλειο.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.