Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Η γνώση
(Αποκάλυψη: Αποκωδικοποίηση των μυστηριακών λειτουργιών του ανθρώπου)
Συγγραφέας:   Ιωάννης Γ. Τσάτσαρης


Η γνώση
Η θεμελίωση και ο αναλογισμός για την αρχή της Γνώσης

Η Γνώση είναι μια παραγωγική ταξιδευτική σειρά κυκλοπορειών που δεν συνυπάγονται σε μεμονωμένες αντιλήψεις προορισμένες για διαχωρισμένους τομείς. Είναι το ΟΛΟΝ της γενεσιουργού παραγωγής στο άπειρο πριν, στο άπειρο παρόν και στο άπειρο μέλλον. Και μόνον εάν εισέλθεις ως ταξιδιώτης σε αυτές τις άπειρες κυκλοπορείες, θα μπορείς να λογίζεσαι ως συνυπαρξιακός Γνώστης των διαδρομών σου. Κι αυτό πάντοτε θα σε οδηγεί στην αποκατάσταση της ευρηματικής ζωής, που είναι και η ολοκλήρωση της ουσιαστικής ευτυχίας.

Η Γνώση είναι ένας μηχανισμός λειτουργίας μέσα στο κάθε άτομο που του διαμορφώνει ικανότητες να ταξιδεύει μέσα στην Δημιουργία, όχι απαραίτητα με το υλικό του σώμα, αλλά με την νοητική του τάξη. Η ουσιαστική Γνώση φέρνει το άτομο στην ανεύρεση των συνδυασμών των συστοιχειώσεων του κάθε χώρου που επιθυμεί να τον γνωρίσει. Αλλά τον οδηγεί άριστα και στο να γνωριστεί με τον εαυτό του.

24χ17 εκ., 522 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 120 (Γνώση)
ISBN: 978-960-90834-5-4
ISBN (10ψήφιο): 960-90834-5-5
Βάρος: 1.102 κιλά
Εκδότης: Έπιστος
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
40.76
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

36.28
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Τσάτσαρης, Ιωάννης Γ.
Εγώ ο Ιωάννης Γ. Τσάτσαρης γεννήθηκα το 1934 σ΄ ένα χωριό της ορεινής Ολυμπίας του Νομού Ηλείας, ονόματι Δαφνούλα, από γονείς όχι και πολύ εύπορους. Ο πόλεμος του ΄40 και οι ιδεολογικές επιθυμίες των έξω και μέσα αρχών της τότε εποχής, που εδημιούργησαν τον εμφύλιο πόλεμο, μου επρόβαλαν τα εμπόδια ώστε να μην μπορέσω να ακολουθήσω τα ανώτερα και ανώτατα επίπεδα της μαθητικής παιδείας που το κράτος είχε δημιουργήσει. Και ειδικά όταν βρέθηκα στο παιδομάζωμα που έκανε η ιδεολογική παράταξη, εκείνων που αναφέρονται ως «λαϊκοί αποκαταστάτες» των ανθρώπων, αυτό μου απέκοψε τις σκέψεις μου για να βρω τον τρόπο για την σχολική μου πορεία. Διότι, δραπετεύοντας από τις πρώτες ώρες της συλλήψεώς μου, με ανάγκασαν οι καταστάσεις να καταφύγω, μέσω ειδικών διακινήσεων, εις την Κόρινθο. Eκεί έπρεπε να εργάζομαι για να ζήσω, διότι δεν είχα από κανέναν συμπαράσταση και ούτε υπήρχε τότε οργανωμένη νυχτερινή εκπαίδευση από το κράτος. Και εφόσον συνέβησαν όλα αυτά και μου εμπόδισαν την μαθητική παιδεία, παρέμεινα με την παιδεία που μου έσπερναν κατά τακτικούς καιρούς οι Επουράνιες Θέσεις... Εκείνο που παρέμεινε ακέραιο μέσα μου ήταν να διατηρώ τις άμεσες επικοινωνιακές σχέσεις μου με μια ειδική προσευχή προς τις Φωτεινές Ιερές Θέσεις του Δημιουργού και αυτή η επιθυμία εγεννήθηκε από την πολύ μικρή μου ηλικία. Και τα συγκινησιακά μου δεν μου ζήτησαν ό,τι βλέπω και ό,τι ακούω να το αποκαλύπτω σε κανέναν. Μόνον να το διατηρώ μέσα μου σαν μια πολύ ωραία εσωτερική μου χαρά... Όμως οι γραφές των ανθρώπων δεν έπαψαν να μου δημιουργούν το ενδιαφέρον για να τις παρακολουθώ. Και αυτό το θεώρησα και πάρα πολύ ωφέλιμο, να μελετώ τα διάφορα βιβλία εκείνων που τους ανέφεραν «ειδικούς γνώστες». Πορευόμενος σε μια επαγγελματική πορεία για την επιβίωσή μου, ο χρόνος όρισε να βρεθώ στην Αθήνα. Μετά από αρκετά χρόνια βρέθηκα σε μια διάλεξη που την παρακολουθούσαν αρκετοί των γραμμάτων και του πνεύματος, όπως αναφέρονται. Εκεί βρέθηκε και ένας επώνυμος Έλληνας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μονάχου, και, κάνοντάς του εγώ δύο ερωτήσεις, η απάντηση ήταν να μου ζητήσει να τους μιλήσω! Αυτό και έκανα. Από εκείνη την στιγμή και μετά άρχισε ο κόσμος να με αναζητά. Όχι μόνον στην Αθήνα, αλλά και μετά σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Βλέπετε ότι ορισμένες καταστάσεις δεν επιτρέπουν οι Νόμοι της Δημιουργίας να κρυφθούν... Αποκαλύπτοντας λοιπόν πολλά ειδικά σημεία της οργανικής λειτουργικότητας του ανθρώπου στην ψυχοβιολογία της, τους προσέφερα και πολλές θεραπείες. Όλα αυτά με οδήγησαν να αρχίσω να γράφω βιβλία: «Aυθεντικές ιστορίες παραφυσικών φαινομένων από την Πίνδο», «H Aποκάλυψη μετά του Iωάννου», «Tο Eπόμενο Bήμα της Δημιουργίας» και «Ο άνθρωπος στην άγνωστη πορεία του».

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.