Καταναλωτικές επιδημίες
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Καταναλωτικές επιδημίες

Πώς να κάνετε το προϊόν σας μόδα και να δημιουργήσετε θόρυβο γύρω από αυτό

Γεώργιος Ι. Σιώμκος

Πάνος Γ. Μουρδουκούτας

24.34€ -10% 21.91€

Η μετατροπή της επιθυμίας για ένα προϊόν σε επιδημία ήταν, είναι και θα είναι πάντα όνειρο κάθε μάρκετερ. Για μερικά στελέχη το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Για άλλα παραμένει απλώς ένα όνειρο. Οι εφτά διαφορές που αναφέρονται σ’ αυτό το βιβλίο γεφυρώνουν την απόσταση μεταξύ του ονείρου και της πραγματικότητας. Απολαύστε λοιπόν τις ιστορίες της καταναλωτικής τρέλας. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Γεώργιος Ι. Σιώμκος

Γεώργιος Ι. Σιώμκος (Συγγραφέας)

Ο Γιώργος Σιώμκος είναι καθηγητής Μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. ). Σπούδασε στο Stern School of Business του New York University των ΗΠΑ, όπου έλαβε τα πτυχία B.Sc. στο Μάρκετιγκ και το Μάνατζμεντ, ΜΒΑ στα χρηματοοικονομικά, M.Phil. στο Μάρκετιγκ, M.Sc. στη Στατιστική και την Επιχειρηματική Έρευνα, και Ph. D. στο Μάρκετινγκ και την Επιχειρησιακή Στρατηγική. Έχει διδάξει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα μάρκετινγκ στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει διατελέσει ερευνητής στο Industrial Crisis Institute της Νέας Υόρκης. Το 1987 τιμήθηκε με το βραβείο άριστης διδασκαλίας "NYU Doctoral Student Outstanding Teaching Award". Έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις ερευνητικών του εργασιών σε πολλά διεθνή επιστημονικά συνέδρια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Πάνος Γ. Μουρδουκούτας

Πάνος Γ. Μουρδουκούτας (Συγγραφέας)

Ο Πάνος Μουρδουκούτας είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Long Island της Νέας Υόρκης. Έχει δώσει διαλέξεις σε διάφορα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Ασίας και διατελέσει σύμβουλος σε ιδιωτικές εταιρείες και κρατικούς οργανισμούς και εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Ηνωμένα Έθνη. Μερικά από τα βιβλία του είναι: The global corporation (1999), Collective entrepreneurship in a globalizing economy (1999), China against herself. The rise and fall of Abacus banking in Japan and China (2000), Banking risk management in a globalizing economy (με τον Πάνο Αγγελόπουλο) και Ιαπωνικό μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων (με τον Γιώργο Πανηγυράκη). Το 2001 έλαβε το βραβείο του Highly Commented Author από το European Business Review, UK.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
213
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.476 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση