WarCraft: Θρύλοι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

WarCraft: Θρύλοι

Δαίμονας. Το αίμα των Σταυροφόρων. Το πνεύμα του χειμώνα. Η έξαψη του κυνηγιού

Συλλογικό έργο

Richard A. Knaak

Christie Golden

"Δαίμονας"
Οι δημιουργοί του "Warcraft: The Sunwell Trilogy", Richard Knaak και Jae-Hwan Kim, παρουσιάζουν το τρίτο μέρος της ιστορίας του Τραγκ Χάιμαουντεν, του ηρωικού νεκροζώντανου ταύρωνα. Αναζητώντας τν Βασιλιά των Νεκρών, ο Τραγκ φτάνει μέχρι τις παγωμένες κι αφιλόξενες εκτάσεις του Νόρθρεντ, όπου συναντά καινούριους συμμάχους... και καινούριους εχθρούς.

"Το αίμα των Σταυροφόρων"
Ένα ξωτικό του αίματος, φημισμένο για τις μαγικές του ικανότητες, κι ένας Λησμονημένος πολεμιστής συμμαχούν με σκοπό να πάρουν εκδίκηση από μια αδίστακτη Λοχαγό της Αλικης Σταυροφορίας. Τα συναισθήματά τους, όμως, θα τους φέρουν όλους αντιμέτωπους με τη μοίρα τους... και με το θάνατο.

"Το πνεύμα του χειμώνα"
Ο Κριζ είναι ένα επαγγελματικά άτυχο γκόμπλιν, το οποίο προσπαθεί να βρει τρόπο να βγάλει εύκολο χρήμα... ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνει το Πνεύμα του Χειμώνα. Τα πάντα, όμως, θα αλλάξουν από τη στιγμή που θα γίνει άθελά του ο ήρωας μιας νεαρής γνώμου...

"Η έξαψη του κυνηγιού"
Ο Χέμετ Νέσινγκουαρι, ο πιο φημισμένος κυνηγός στο Αζεροθ, γίνεται ο απρόσμενος προστάτης τριών μαχαιρόδοντων κουταβιών, καθώς προσπαθεί να τα σώσει από πέντε αδίστακτους κυνηγούς...

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Richard A. Knaak

Richard A. Knaak (Συγγραφέας)

Ο Richard A. Knaak γράφει για τον κόσμο του Dragonlance από το 1987, οπότε δημοσιεύτηκε το πρώτο διήγημά του στο The Magic of Krynn. Από τότε έχει γράψει περισσότερα από δέκα διηγήματα και πέντε μυθιστορήματα για τον ίδιο κόσμο, στα οποία περιλαμβάνεται ο "Θρύλος του Χούμα", που εμφανίστηκε στη λιστα των best-sellers των Times της Νέας Υόρκης. Ο Knaak είναι επίσης συγγραφέας των σειρών Dragonrealm και αρκετών σύγχρονων έργων φαντασίας, ενώ έγραψε και για τις σειρές Diablo και Warcraft, που βασίστηκαν στα ομώνυμα computer games με την παγκόσμια απήχηση. Έχει ξεκινήσει τη συγγραφή της πολύτομης σειράς "The Minotaur wars", από την οποία έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα βιβλία "Night of blood" και "Tides of blood". Μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στο Αρκάνσας και το Σικάγο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Christie Golden (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ορέστης Μανούσος (Μεταφραστής)

Ο Ορέστης Μανούσος γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία στο "Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας" και στη συνέχεια Κοινωνιολογία και Ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Manchester. Φανατικός computer-gamer, αρθρογραφούσε από πιτσιρικάς στο περιοδικό PC Master. Αργότερα ασχολήθηκε με μεταφράσεις γνωστών έργων Ε.Φ. και Fantasy τόσο στο χώρο του βιβλίου όσο και σε εκείνο των Comics. Aπό το 2008 εργάζεται στις εκδόσεις Anubis ως Υπεύθυνος Τομέα Manga.


Fernando Furukawa (Εικονογράφος)

Ο Fernando γεννήθηκε στην Αργεντινή από πατέρα Γερμανό και μητέρα Γιαπωνέζα. Ζωγραφίζει από παιδί και ολοκλήρωσε τις σπουδές του υπό τη διδασκαλία των Pier Brito και Feliciano Garcia Zecchin. Η καλλιτεχνική του σταδιοδρομία ξεκίνησε στην ηλικία των δεκαεννιά.

Jae - Hwan Kim

Jae - Hwan Kim (Εικονογράφος)

O Jae-Hwan Kim γεννήθηκε στην Κορέα. Από τα γνωστότερα έργα του είναι τα manga "Rainbow", "Combat Metal HeMoSoo" και "King of Hell" (στην Κορέα κυκλοφορεί με τον τίτλο "Majeh", που εκδίδονται σε συνέχειες. Ο Jae-Hwan Kim ζει και εργάζεται στην Ταϊλάνδη.

Carlos Olivares (Εικονογράφος)

Γεννημένος στη Μαδρίτη της Ισπανίας, ο Carlos Olivares δημοσίευσε το πρώτο του κόμικ, με τίτλο "Boumm", σε ηλικία δεκαέξι ετών. Συνέχισε δημιουγώντας πολλά ακόμη κόμιξ στην Ισπανία καθώς και μια σειρά στη Γαλλία με τον τίτλο "Hero Akademy". Ίδρυσε τη δική του καλλιτεχνική σχολή, έχοντας εργαστεί παράλληλα στο χώρο της διαφήμισης αλλά και για λογαριασμό της Marvel Comics.

Qing Ping Mui (Εικονογράφος)

Ο Qing Ping γεννήθηκε στην επαρχία Taishan της Κίνας όπου και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του τρέχοντας στα αγροκτήματα και παίζοντας με τους βόλους του στα χώματα. Όταν ήταν τεσσάρων, η οικογένειά του μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου ο νεαρός Qing ξόδευε όλα του τα χρήματα σε γλυκά και κόμιξ. Είναι φοιτητής στο FIT και σχεδιάζει εξώφυλλα για την τοπική εφημερίδα.

Εκδότης:
Τόμος:
3
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
176
Διαστάσεις:
19χ12
Βάρος:
0.225 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση